Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Vasco Mysterytravel

Correspondentieadres

Vasco Mysterytravel
Koningin Wilhelminalaan 113
Utrecht
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16054

Vasco Mysterytravel

Vasco Mysterytravel organiseert de verrassingsreis voor jouw vriendengroep. Je wil met een aantal vrienden op vakantie maar iedereen heeft hier een ander beeld bij. Wie regelt het en waar ga je heen? Wij nemen de hele organisatie uit handen en verrassen je met een bestemming, verblijf en activiteit. Vasco Mysterytravel, voor de reizen die jij tof vindt maar nooit had verwacht.

Over Vasco

Hallo, wij zijn Matthijs en Pieter, de mannen achter Vasco Mysterytravel.
Begin 2016 hebben we na vele avonden brainstormen in de kroeg de definitieve beslissing genomen om van start te gaan met Vasco Mysterytravel. Wij regelen al een aantal jaar de reizen voor onze vriendengroep. Wij liepen er tegenaan dat het lastig was om met onze vriendengroep een vakantie te plannen. De één wilde sportief, de ander alleen maar in de zon liggen, die wilde naar Rusland en de ander weer naar Portugal. Om dit probleem op te lossen zijn wij verrassingsweekenden gaan organiseren. We bespraken de datum, het budget en wat voor soort activiteiten we gaaf vinden. Op deze manier wist niemand de bestemming, behalve wij. Een week van te voren lieten we de paklijst weten en de ochtend van vertrek vertelden we dan de locatie. Oftewel al het ‘gedoe’ verdwijnt en datgene wat over blijft is een supertof ‘Mysteryweekend’.
Wij haalden hier zoveel lol en energie uit dat we besloten het voor meer vrienden en vriendengroepen te gaan organiseren. En zo is in maart 2016 officieel Vasco Mysterytravel ontstaan.

Het Concept

Het concept is simpel. Wij van Vasco Mysterytravel nemen het organiseren van jouw reis uit handen. Wij zorgen voor een verrassingsreis die je tof vindt maar nooit had verwacht. Reis, bestemming en activiteit passen we aan op jouw wensen. Vasco gelooft in persoonlijk contact. Om een mooie en persoonlijke verrassingsreis voor jou en je reisgenoten te organiseren willen we jullie beter leren kennen. Telefonisch of via de mail stemmen we van te voren al graag een aantal praktische zaken af maar daarna spreken wij een keer persoonlijk af. Dit is de start van de voorpret. Tijdens deze ontmoeting halen wij de informatie op die we nodig hebben om voor jullie een mooie reis te organiseren. Hiervan krijg je altijd een bevestiging om te zorgen dat we elkaar niet verkeerd begrepen hebben. Zou toch zonde zijn als je in de Fjorden van Noorwegen staat met hoogtevrees. Hierna gaan wij aan de slag met de organisatie van jullie reis en activiteit. Ongeveer een week voor vertrek nemen wij dan weer contact met je op met de eerste gegevens en het weerbericht.

Hierna begint de pret, Let´s Go!!

Vasco`s Logboek

Elk jaar gaan we een weekend met elkaar weg. Mét 1 doel; nieuwe herinneringen maken. En dankzij Vasco is dat niet alléén goed gelukt.. Maar ook nog eens heel gemakkelijk! Wat een uitkomst, geen geregel, geen discussies. Enkel enveloppen openmaken en pret hebben!  Het was een top-weekend. Volgend jaar sowieso weer!
- Vera de Boer, Mysterytravel met 5 vriendinnen.

www.vascomysterytravel.nl
06-81132363, 06-51724969
info@vascomysterytravel.nl

Terug