Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Viva Velo

Correspondentieadres

Viva Velo
Leo XIII-straat 71
Tilburg
Nederland

Viva Velo

Viva Velo is ontstaan uit passie voor fietsen en reizen. Er is zoveel te ontdekken en te zien met de fiets in het buitenland. Ervaar de natuurlijke schoonheid van een bestemming en kom in contact met de lokale bevolking. Wil jij deze wereld vanaf de fiets ontdekken? Treed in onze voetsporen en ga op reis.

Bij Viva Velo vind je fietsvakanties waarin beleving centraal staat. Wij organiseren zelf diverse reizen én werken samen met deskundige, lokale gidsen en touroperators. Zij beschikken allemaal over vele jaren ervaring met het begeleiden van fietsers door hun land en waarborgen de kwaliteit waar Viva Velo voor staat. Wij zijn geen reisorganisatie met standaardpakketten voor stuntprijzen gericht op de massa, maar wij beloven jou persoonlijk uiteengezette en unieke fietsroutes inclusief accommodatie speciaal voor de fiets- en reisliefhebber geselecteerd.

Waarom Viva Velo?

- Gevarieerde routes
- Unieke bestemmingen
- Fietsvriendelijke accommodaties
- Persoonlijk contact
- Duurzaam reizen

Duurzaam reizen
Wij houden van reizen! Maar we houden ook van onze planeet. We zijn ons er van bewust dat je met reizen een ecologische voetafdruk achterlaat. Fietsen is uiteraard een duurzame vorm van reizen, maar we begrijpen dat het vaak onvermijdelijk is om per auto of vliegtuig naar een bestemming te gaan. Wij willen investeren in de toekomst van onze planeet en compenseren daarom de CO2-uitstoot van iedere auto- en vliegreis met een bijdrage aan Trees For All.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug