Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

VON Cultuurreizen

Correspondentieadres

VON Cultuurreizen
Gerard Doustraat 59a
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17044

VON Cultuurreizen

VON cultuurreizen is een eigenzinnig klein bureau, dat kunst- en cultuurreizen naar Frankrijk organiseert. Specificiteit, kwaliteit en wellevendheid kenschetsen VON cultuurreizen.

MOOIE THEMA'S

Per keer wordt naar een interessant thema gezocht, dat wordt uitgewerkt met in in dat thema gespecialiseerde kunsthistoricus, die de reis inhoudelijk zal begeleiden. Tijdens de reizen worden er uitgebreide inleidingen en presentaties gehouden ter voorbereiding op de tentoonstellingen.

BIJZONDERE VERBLIJFSLOCATIES

U verblijft gedurende een reis zoveel mogelijk op één centrale locatie. Deze locatie is een sfeervol château of manoir, veelal omgeven door een mooie tuin, park of landschap,  kortom een plek waar u ook op vrije momenten van kunt genieten. 

BOURGONDISCH GENIETEN

Naast de aandacht voor ambiance is er die voor de goede Franse keuken. De lunches, voorzover die op de locatie plaatsvinden en alle diners worden door een kok aan huis bereid.

KLEINE GROEPEN

VON reist met kleine groepen. Het maximum ligt op 16 personen. Zo is er ruimte voor persoonlijke aandacht en voldoende variatie binnen uw gezelschap. Ook kunt u zich tijdens excursies wat makkelijker als groep bewegen.

DUURZAAMHEID

Aangezien VON grote waarde hecht aan duurzaamheid biedt ze geen vliegreizen, maar uitsluitend bus- en treinreizen aan. Indien u echter zelf de voorkeur geeft aan een vliegreis kan dat uiteraard voor u geregeld worden.  

VON beperkt haar drukwerk en geeft geen brochures uit. Wel kunt u een fraaie boekenlegger aanvragen.  

PERSOONLIJKE WENSEN

Waar mogelijk tracht VON aan uw individuele wensen tegemoet te komen.

GASTVRIJHEID

Yvon Schoenmakers, oprichter en eigenaar van VON cultuurreizen is tijdens alle reizen uw gastvrouw.                                                                                                         

 

 

 

www.voncultuurreizen.nl
0627480380
info@voncultuurreizen.nl

Terug