Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Wandelen Enzo

Correspondentieadres

Wandelen Enzo
Kaagstraat 14
Raalte
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16014

Wandelen Enzo

Wandelen Enzo biedt actieve vakanties voor groepen, enthousiasten en individualisten. Wij bieden u verfijnde alternatieven voor het massale toerisme van de grote touroperator. Turkije is onze focus om hun rijkdom aan natuurschoon en de historische cultuur. Onze wandel- en trekking reizen, zullen wij u begeleiden naar de mooiste baaien van de Middellandse Zee, in de prachtige en ongerepte natuur en met indrukwekkende historische bezienswaardigheden.

Ons hele programma is gebaseerd op onze eigen ervaring, maar ook op de “feedback” van de deelnemers. De eerlijke samenwerking en vriendschappelijke banden met de lokale partners zijn een  belangrijke voorwaarde voor het welslagen van de reis. Een grote groep, een kleine groep of een individu, wij zijn overal van harte welkom.

Naast de beschreven arrangementen op de site bieden wij ook de service, volgens individuele wensen, zoals met een huurauto een pension/hotel rondreis te maken. Een mooie route vol met bezienswaardigheden en natuurlijk de authentieke pensions. Voor ons de uitdaging om voor u een onvergetelijke reis te organiseren. Vraag een offerte aan met uw wensen en wij maken er een bijzondere reis van!

 

www.wandelenenzo.nl
06-18371007
info@wandelenenzo.nl

Terug