Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Wereldwijs Reizen

Correspondentieadres

Wereldwijs Reizen
Wingerdhoek 5
Tilburg
Nederland

Wereldwijs Reizen

Voor reizen naar Costa Rica en Marokko 

Costa Rica, dé bestemming als je van actief, wildlife, natuur en strand houdt. Het laat al je zintuigen prikkelen en is een vredig groen en prachtig land, ook wel een Groen Juweel genoemd. 

Marokko, een land waar gastvrijheid een belangrijk goed is. Het land is de poort tot de rest van Afrika en een ontzettend divers land. Met wonderbaarlijke bergketens, eeuwenoude steden met hun levendige souks en een gemengde Arabische en Berberpopulatie en de even diverse Marokkaanse keuken.

Het doel van de reis is om bestemmingen te ervaren, ervan te genieten en werkelijk binnen te laten komen. Niet het aantal bestemmingen maar de activiteiten tellen. En rust in de reis.

Kleinschalige groepsreizen waarbij naast een te gekke reis voor jou en je medereizigers, rekening gehouden wordt met de lokale bewoners, natuur en milieu. Waar deelgenomen wordt aan lokale educatieve projecten ter plekke en duurzame steun gegeven kan worden aan kleinschalige projecten.

We zijn er voor reislustige mensen die een rondreis in een kleine groep van maximaal 12 personen willen ondernemen.  Alleen, met andere gezinnen, je partner of met vrienden. Waarbij het belangrijk voor je is als groep te reizen en tegelijkertijd je eigen vrijheid en vrije tijd behoudt. Dat je de vrijheid hebt om bij optionele groepsactiviteit aan te sluiten. Het reistempo is daarbij belangrijk; relaxed, tijd en aandacht voor jou als persoon.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug