Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Zandvis

Correspondentieadres

Zandvis
Koningin Emmaplein 16D
Maastricht
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18029

Zandvis

Voor een reis vol authenticiteit onder bevlogen reisbegeleiding ga je met Zandvis naar Marokko!

“Salaam!

Mijn naam is Suzan Kranen en ik ben verzot op Marokko sinds het eerste uur. De afgelopen 10 jaar heb ik er als reisbegeleider voor een grote reisorganisatie gewerkt. In deze periode begeleidde ik er wel 70 reizen voor kleine en grote groepen van alle leeftijden en heb ik er veel kennis en contacten opgedaan. 

Begin 2018 ben ik met Zandvis gestart. Sindsdien neem ik met veel passie de organisatie én de begeleiding van Marokko reizen op me. Dit kunnen groepsreizen zijn met maximaal 12 deelnemers of begeleide reizen op maat.

Mijn streven is om reizigers Marokko zo authentiek mogelijk te laten ervaren, middels veel contact met de lokale bevolking, prachtige wandelingen door ongerepte natuur, overnachtingen in kleinschalige accommodaties, etc. Respect voor de lokale bevolking, natuur en cultuur staan hierbij voorop.

Heb je zin in een Marokko reis onder mijn bevlogen reisbegeleiding of wil je een gedegen reisadvies? Neem dan contact met me op via WhatsApp (+31 6 - 238 732 76) of stuur een email naar info@zandvis.com.

Ik hoop je van harte op een van mijn reizen te ontmoeten, beslama!"

Suzan Kranen

www.zandvis.com
+31(0)6-23873276
info@zandvis.com

Terug