Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Consumenten info over VvKR

Voordelen VvKR

Reisspecialisten hebben hun krachten gebundeld binnen VvKR. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming en of reisthema is dan ook de perfecte start van uw vakantie.

Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zoals de STO, GGTO en of SGR/SGRZ garantieregeling. Dit wil zeggen dat je als consument verzekerd bent dat je de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt, als de touroperator waar je jouw reis hebt geboekt onverhoopt failliet gaat. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van onze aangesloten leden kunt boeken!