Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Informatie over VvKR

Reisspecialisten in Nederland hebben hun krachten gebundeld binnen de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties). Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Klanten reizen in kleine groepen of op individuele basis en overnachten in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. 

Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties die pakketreizen aanbieden, bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zoals STO Garant, GGTO, SGR of SGRZ. Dit wil zeggen dat je als consument verzekerd bent dat je de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt, als de touroperator waar je jouw reis hebt geboekt onverhoopt failliet gaat. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van onze aangesloten leden kunt boeken!

Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming of reisthema is dan ook de perfecte start van uw vakantie.