Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Handboek voor Startende Reisorganisaties

Ben jij van plan reizen te organiseren? Wat leuk en van harte welkom in een dynamische wereld. Het is ook een complexe wereld, met veel ingewikkelde regelgeving en risico’s. Niet alleen (startende) reisorganisaties krijgen daarmee te maken, maar iedereen die reizen voor anderen gaat organiseren. 

Wil je zelf reizen samenstellen en verkopen?

VvKR heeft daarom een speciaal handboek opgesteld om jou als startende reisondernemer te ondersteunen in het opzetten van jouw onderneming. Wil je geen reisorganisatie starten maar wel een aantal reizen per jaar samenstellen en verkopen, bijvoorbeeld omdat je fotografiereizen of yogareizen wilt organiseren? Dan kan dit document jou goed ondersteunen. Het biedt een schat aan informatie over ondernemerschap,Europese Richtlijn Pakketreizen, juridische kwesties, strategische partnerschappen, sales en duurzaamheid. Bespaar kostbare tijd en elimineer het giswerk - laat ons je begeleiden op jouw reis naar succes in de reiswereld.

Wat heb je nodig om een reisorganisatie te beginnen?

Iedereen kan en mag een reisorganisatie beginnen, daarvoor zijn geen speciale vergunningen of diploma’s nodig. Bij het organiseren en verkopen van reizen komt er echter meer bij kijken dan men zich vooraf vaak realiseert. Als Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) krijgen we vrijwel dagelijks vragen over het starten van een reisonderneming. Om je wegwijs te maken in de hoeveelheid aan informatie hebben we dit handboek geschreven.

Wat staat in het Handboek voor Startende Reisorganisaties?

Wat staat er in het Handboek voor Startende Reisorganisaties? Een heleboel, bijvoorbeeld:

  • Juridische achtergronden over de Europese Richtlijnen Pakketreizen
  • Reisbureauregeling (inclusief een handig grootboek schema)
  • Inkoopproces bij het organiseren van reizen
  • Verkoopproces bij het organiseren van reizen
  • Wet op Privacy bij reizen
  • Reclame code voor reizen
  • Tips voor het schrijven van een ondernemingsplan voor reisorganisaties
  • Duurzaam ondernemen en reizen

Inkijkexemplaar Handboek voor Startende Reisorganisaties

Wil je een beeld krijgen van hoe het document eruit ziet en welke informatie je kan verwachten? Bekijk dan ons inkijkexemplaar.

JA, IK WIL HET HANDBOEK VOOR STARTENDE REISORGANISATIES AANSCHAFFEN

Vul dan onderstaand formulier in en betaal € 65,- (excl. btw). Dit is € 70,85 inclusief btw. Na het invullen van de gegevens en de betaling kan je direct het handboek downloaden. Deze optie verschijnt in het scherm meteen na je betaling. Let dus goed op.

Gegevens


Velden met een * zijn verplicht.

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \