Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Doelstelling

Leden van VvKR zijn kleinschalige reisorganisaties en specialisten in het soort reizen dat zij aanbieden. We gebruiken daarom ook graag de term “reisspecialisten” voor onze leden. Deze kleinschalige reisorganisaties hebben zich in 2011 verenigt in de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, oftewel: VvKR.

Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod naar vele bestemmingen.

Missie van VvKR
De vereniging biedt een platform aan kleinschalige gespecialiseerde reisorganisatie en behartigt de belangen van deze organisaties. De vereniging staat ervoor in dat haar leden voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor reisorganisaties.

Visie van  VvKR
De vereniging wil een kennis- en inspiratieplatform zijn voor haar leden en wil verder professionaliseren. De vereniging zal de wettelijke zekerheden die haar professionele leden bieden onder de aandacht brengen bij de consument.

Actieve vereniging
VvKR is daarmee een actieve vereniging van en door haar leden. We houden regelmatig informatiebijeenkomsten, ontmoetingsborrels en organiseren workshops buiten de ledenvergaderingen in het voor- en najaar. VvKR staat regelmatig op reisbeurzen, waar ze niet alleen de naamsbekendheid van de vereniging wil vergroten, maar ook meehelpt met het promoten van haar leden.

Veel leden zetten zich actief in binnen de vereniging, zoals in werk- en of projectgroepen, als bestuurslid of als VvKR-ambassadeur. In de meer dan 10 jaar dat VvKR bestaat is VvKR hard gegroeid en voldoet daarmee heel duidelijk aan de behoefte in de markt.

Wil je ook lid worden?
Wil je als kleinschalige reisorganisatie lid worden van VvKR, dan is het belangrijk dat je voldoet aan de eisen van kleinschaligheid die wij stellen. Deze vind je onder Informatie lidmaatschap. En je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via info@vvkr.nl of 085 - 06 04 422

Wil je een reisorganisatie beginnen?
Wil je een reisorganisatie starten of bent je er net één net gestart en wil je graag weten wat er allemaal bij komt kijken? Dan vind je veel informatie op onze pagina Reisorganisatie starten.

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \