Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Lid worden van VvKR

Heb je reisorganisatie en wil je je aansluiten bij VvKR? Gebruik dan het onderstaande formulier. Let goed op dat je aan onze voorwaarden voor lidmaatschap voldoet, het heeft GEEN ZIN om je in te schrijven als je niet aan de voorwaarden voldoet. Bij elke inschrijving worden aanmeldkosten in rekening gebracht. Deze bedragen € 75,00. Als je lidmaatschap niet wordt goedgekeurd of als je de aanmeldprocedure voortijdig stopt, krijg je de € 75,00 aanmeldingskosten niet retour. Controleer dus goed of je aan alle voorwaarden voldoet.

Bij het invullen van het formulier moet je in ieder geval voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • je voldoet aan de wettelijke eisen ten aanzien van de garantiestelling
  • je hebt een website die online staat

We controleren na je aanmelding of je aan deze én aan onze andere voorwaarden voldoet. Na het invullen van het aanmeldformulier dien je een recent uitreksel van KvK te sturen naar info@vvkr.nl, deze mag niet ouder zijn dan zes maanden. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier en KvK-uittreksel zal VvKR je aanvraag beoordelen of je aan alle eisen voldoet. VvKR zal zorgvuldig omgaan met de verstrekte gegevens en deze niet delen met derden. Tenzij daar door het lid expliciet toestemming voor is gegeven.

Let goed op dat je aan onze voorwaarden voor lidmaatschap voldoet, het heeft GEEN ZIN om je in te schrijven als je niet bent aangesloten bij een garantieregeling en je website niet online staat.

(Aangesloten zijn bij een garantieregeling betekent ook echt dat je hele aanmeldtraject bij de garantieregeling hebt afgerond en je als deelnemer op hun website vermeld staat. De duur van deze trajecten verschilt per reisorganisatie.)

Reisorganisatie


Contactpersoon


AccountVelden met een * zijn verplicht.

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \