Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Groot aanbod singlereizen bij VvKR

Maandag 06 mei 2019

Een single reis is allang niet meer 'iets' voor de (eeuwige) vrijgezel. Een single reis is gewoon heel leuk en verrassend. En niet alleen voor singles, maar ook voor diegenen die geen reispartner hebben of voor mensen die houden van nieuwe ervaringen en ontmoetingen. Wellicht moet je even een drempel over om je aan te melden voor een single reis, maar je zult merken dat een single reis gewoon heel veel voordelen biedt en je nieuwe inzichten verschaft.

 

Gelijkgestemden

Dus stap uit je eigen comfort zone en ontdek samen met gelijkgestemden nieuwe plekken. Tijdens een single reis sluit je gemakkelijk nieuwe vriendschapen en hoor je weer eens andere verhalen. Daarnaast ervaar je tijdens je single reis veel vrijheid en versterk je en passant ook nog eens je zelfvertrouwen. Hoe mooi is dat!

Heb je even geen geschikte (reis)partner of wil je gewoon tijdens een leuke reis nieuwe mensen leren kennen? Ga dan eens mee op een georganiseerde single reis. Verschillende reisspecialisten van de VvKR bieden uiteenlopende reizen voor singles of alleenreizenden aan. Misschien zit er iets voor je tussen en mogen wij je binnenkort begroeten op één van onze single reizen. 

 

Eén Ouder Vakanties

Heb je kinderen, maar geen partner die mee op vakantie gaat? Dan kan het plannen van een zorgeloze vakantie als gezin best lastig zijn. Gelukkig zijn er ook bij vvKR reisspecialisten die één oude vakanties aanbieden. Zo kan je als alleenstaande ouder toch genieten en hoef je de zorg niet de hele tijd alleen te dragen. Bovendien zijn er voldoende leeftijdsgenootjes voor je kinderen. OuderAlleen en MrsNomad helpen je graag verder.

 

Nieuwsbrief

Dit en nog veel meer mooie en kleinschalige reizen boek je veilig en vertrouwd bij de reisspecialisten van de VvKR. Kijk daarom eens bij de bijna 400 VvKR reisspecialisten voor een reis van je leven. Op de pagina Reisthema’s vind je snel een eenvoudig de reisspecialisten voor elk land. 

Bij de reisspecialisten van de VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw allerleukste vakantie. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meld je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \