Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR groeit naar 300 leden

Donderdag 19 oktober 2017

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) heeft met Vakantiecafe.nl  het 300ste lid ingeschreven. Namens het VvKR- bestuur kreeg reisondernemer pur sang Pauline Dukker van Vakantiecafe in Amsterdam een bloemetje overhandigd. 

Dat net zij 'nummer 300' werd, was toeval. Wat géén toeval is, is het waarom achter de gestage groei van de VvKR. Want juist bij de reisondernemers die zich bij deze branchevereniging aansluiten, is belangrijk dat de reiziger zich geen nummer voelt.

Kleinschalig blijven opereren is het geheim achter het succes van de meeste VvKR-leden. Verwacht geen 'busladingen' toeristen tegelijk als je een trip boekt via een VvKR-lid, maar meer maatwerk en specialistische kennis van zaken.

De VvKR is ruim 6 jaar geleden ontstaan doordat wettelijke eisen op het gebied van consumentenrecht  reisondernemingen noopten tot formele regelingen. Dat leidde tot collectieven en een nauwere samenwerking tussen ook kleinschaliger reisorganisatoren. Een 'eigen'  garantiefonds maar ook bijvoorbeeld verzekeringen, cursussen en andere initiatieven op weg naar verdere professionalisering volgden.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \