Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Beter maatwerk in de reisbranche: Fundisa Weddings 400ste VvKR-lid

Donderdag 06 februari 2020

Weg van de massa willen, betekent voor steeds meer reizigers ook kiezen voor minder massaliteit op reis. In de reisbranche groeit het aandeel kleinschalige reisaanbieders merkbaar. De VvKR, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, heet deze week het 400ste lid welkom: Fundisa Weddings.

Iris Diekstra van Fundisa Weddings organiseert al langer bruiloften in Zuid-Afrika. De ‘mooiste dag’ van stellen die elkaar het jawoord geven wordt via haar zoveel meer. Door zich aan te sluiten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, krijgt het aanbod van Fundisa Weddings op het VvKR-platform meer aandacht. Tegelijk kunnen potentiële trouwlustige reizigers via het VvKR-lidmaatschap vertrouwen op zowel deskundigheid als betrouwbaarheid van de onderneming.  

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties werd in 2011 opgericht als  ‘club’ van kleine reisorganisatoren die door grote spelers buiten de algemene brancheorganisatie werden gehouden. Juist ook onder kleine reisondernemingen is één van de speerpunten bij de VvKR altijd geweest om eerst werk te maken van het wettelijk voorgeschreven vangnet van een garantieregeling.

Kleinschalige reisondernemers bieden gemiddeld beter maatwerk waar reizigers op zoek zijn naar unieke plekken en ervaringen, is daarbij de visie. In een tijd dat klimaatverandering, duurzaamheidsprincipes en incidenteel gezondheidscrises bijzondere aandacht vergen, bewijzen kleinschaliger reisorganisaties hun kracht.

 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \