Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fiets- en wandelreizen

Vrijdag 28 februari 2020

De VvKR reisspecialisten bieden allerlei soorten reizen aan over de hele wereld. Zo ook bijzondere fiets- en wandelreizen. Er zijn natuurlijk vele variaties mogelijk. Waarbij je kan denken aan wandelingen tussen ruige bergen, door machtige bossen, tussen groene rijstvelden, over gletsjers, door smalle kloven, langs watervallen maar bijvoorbeeld ook  wandelend over hangbruggen tussen de boomtoppen met geweldige uitzichten. Je kunt een uitstapje van een dag maken om te gaan wandelen maar er zijn ook meerdaagse wandeltochten mogelijk of zelfs gehele reizen alleen maar gericht op wandelen.

Ook zijn er natuurlijk vele speciale fietstochten mogelijk in alle lengtes en vormen. Met de wind door je haren en een briesje langs je huid ontdek je de meest bijzondere plaatsen. Zo zijn er in veel landen leuke fietsexcursies van een dag te maken, maar kun je ook fietsend een heel land ontdekken of eventueel een deel van een vakantie per fiets afleggen. Fiets midden tussen de natuur, in de buitenwijken of zelfs midden door een bruisende stad. Of maak een fietstocht over de Pyreneeën, niets is onze reisspecialisten te gek!

Bovendien kom je al wandelend en fietsend vaak ook nog sneller in contact met de lokale mensen van een bestemming, wat deze manier van reizen nog eens extra speciaal maakt!

Ben je geïnteresseerd in een fiets- en / of wandelvakantie dan is het wellicht leuk om de fiets- en wandelbeurs te bezoeken.
Deze vindt dit weekend van vrijdag 28 februari t/m zondag1 maart plaats in de jaarbeurs in Utrecht.

Verschillende van onze fiets en wandel specialisten zijn op deze beurs te vinden en helpen je graag bij het uitstippelen van een avontuurlijke reis. Kom gezellig bij ze langs!

De beurs is elke dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend en te vinden in hal 2, 3 en 4 van de jaarbeurs.

Een entreekaartje kost € 16,-- per persoon, maar in de voorverkoop krijg je € 3,50 korting.

Meer informatie over deze beurs: https://www.fietsenwandelbeurs.nl/index.php/nl/

 

Nieuwsbrief

Fiets- en wandelreizen en nog veel meer mooie en kleinschalige reizen boek je veilig en vertrouwd bij de reisspecialisten van de VvKR. Kijk daarom eens bij de bijna 400 VvKR reisspecialisten voor een reis van je leven. Op de pagina Reisthema’s vind je snel een eenvoudig de reisspecialisten voor elk land. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

(foto: Aragon Wandelreizen)

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \