Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR introduceert eigen Corona-Voucher

Dinsdag 31 maart 2020

VvKR heeft voor haar leden een eigen Corona-Voucher geïntroduceerd. De ontwikkeling is tot stand gekomen in overleg met de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en de garantiefondsen GGTO en STO Garant. Deze Corona-Voucher valt ook onder de garantieregeling van SGR, voor de VvKR-reisspecialisten die zijn aangesloten bij de SGR.

Vrijwel iedereen wordt momenteel zwaar getroffen door de gevolgen van het Corinavrius (COVID-19), dit geldt in het bijzonder voor de reisbranche. VvKR leeft mee met de reizigers die nu niet kunnen genieten van hun geboekte vakantie of reis. Gelukkig is het in de meeste gevallen mogelijk om de reis om te boeken of om een voucher te ontvangen als je nu nog niet precies weet wanneer je de reis wel kan uitvoeren.

Met de introductie van de Corona-Voucher ondersteunt VvKR haar reisspecialisten, die op dit moment moeilijke tijden doorstaan. Wil je meer informatie over de corona-voucher neem dat contact op met je reisorganisatie. VvKR adviseert reizigers om vouchers te accepteren die hun reisorganisaties nu aanbieden.

Nieuwsoverzicht