Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

In Nederland moet je zijn!

Maandag 22 juni 2020

Wist je dat Nederland een ontzettend leuke vakantiebestemming is? Diverse VvKR-reisspecialisten bieden unieke, verrassende en bijzondere reizen aan in eigen land.

Nederland biedt genoeg mogelijkheden voor iedereen waarbij je de drukte kunt vermijden en juist de ruimte op kan zoeken. Je vindt in ons eigen landje prachtige architectuur, interessante musea, heerlijke streekgerechten, rustgevende groene natuur en dieren waarvan je wellicht niet wist dat ze ook in Nederland te vinden zijn. Bijkomend voordeel; je hoeft niet ver te reizen, met de auto en trein ben je zo op je bestemming! 

Ontdek Nederland

Ontdek deze weken samen met VvKR de bekende en minder bekende plekken, proef nieuwe gerechten en ontmoet andere mensen. Nederland biedt namelijk genoeg mogelijkheden om een ideaal vakantieland te zijn, ook voor jou! De drukte vermijden is heel eenvoudig, want er is genoeg ruimte.  Graag delen we de komende tijd een aantal leuke en verrassende tips in eigen land: je vindt het allemaal hier! Gewoon in Nederland. #hiermoetjezijn

VvKR-reisspecialisten

Wil je Nederland een keer op een andere manier ontdekken? Houdt dan deze weken onze tips goed in de gaten. Wil je zolang niet wachten? Neem dan contact op met één van onze Nederland-specialisten. Zij onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise en voldoen aan de volgende eisen:

  • Persoonlijke benadering
  • Betrokkenheid en deskundigheid
  • Grote expertise en kennis
  • Reisvoorwaarden en garantieregeling
  • Reizen met respect voor lokale cultuur, tradities en werkwijze

En tot slot: Wanneer je een pakketreis boekt in Nederland, ben je ook gegarandeerd van een dekking door een garantieregeling.

Waar wacht je nog op? Boek nu je vakantie in eigen land bij een van de VvKR-reisspecialisten, zij nemen je alle zorgen uithanden en zorgen dat jij van een fantastische vakantie kunt genieten!

Hier moet je zijn

Ga je op stap en wil je de schoonheid van Nederland delen met je vrienden en familie? Gebruik dan de hashtag #hiermoetjezijn. Hier kun je je eigen tips delen en ideeën van anderen op doen. De Nederland-campagne  “Hier moet je zijn” is een initiatief van NBTC Holland. Neem vooral ook eens een kijkje op hun website.

Ook #welkomteruginNL is interessant om te gebruiken. Via deze campagne wil men graag de toerisme- en recreatiemogelijkheden van Nederland in beeld brengen. Want ook Nederland is een zeer diverse vakantiebestemming.

Gebruik ook zeker #vvkr #kleinschaligereisorganisaties, zodat we kunnen zien wat iedereen de komende tijd ontdekt in ons eigen landje! Heb je mooie foto’s gemaakt, vergeet ons dan vooral niet te taggen via @kleinschaligereisorganisaties of ons in een leuk berichtje te noemen. Vinden we erg leuk!

Meer lezen over Nederland als Vakantieland?

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \