Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

PCR-test met korting via VvKR reisorganisatie

Donderdag 10 december 2020

Om in de toekomst weer te kunnen reizen is er vaak een zogenaamde PCR-test en een Non Covid19 verklaring nodig. Bij GGD’s wordt momenteel alleen getest als je gezondheidsklachten hebt en er worden ook geen verklaringen afgegeven. Een particulier gezondheidscentrum biedt deze mogelijkheid wel.

Goedkope PCR-test

VvKR is de afgelopen tijd druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat klanten van VvKR-leden deze test makkelijk en voor een aantrekkelijke prijs af kunnen nemen. En dat is gelukt. Daarom is het mogelijk voor reizigers van een bij de VvKR aangesloten reisorganisatie, om voor een speciaal tarief een PCR-test aan te vragen inclusief verklaring. 

Korting PCR-test

VvKR heeft afspraken gemaakt met twee organisaties die commerciële tests aanbieden, inclusief gezondheidsverklaringen. Het betreffen Coronalab.eu en Huisartsenlab. We leggen hieronder de korting uit, indien je daar gebruik van wil maken, neem dan contact op met één van de reisspecialisten van VvKR.

Korting Coronalab.eu

Het is mogelijk voor reizigers van VvKR-leden om met korting een PCR-test met certificaat te reserveren via de website van Coronalab.

De normale prijs bij Coronalab.eu voor een PCR-test met certificaat bedraagt op dit moment € 149,90 per persoon. De speciale prijs die de VvKR voor u heeft geregeld bedraagt € 125 per persoon. VvKR-reisspecialsiten beschikken daarvoor over een speciale kortingscode. Deze kan je bij hen opvragen. Indien de test voor 11.30 uur plaatsvindt, heeft u de uitslag uiterlijk rond 22.00 uur.

Korting Huisartenlab

Voor u als reiziger van een bij de VvKR aangesloten reisorganisatie kunt u voor het speciale tarief van € 100 (voor een individuele) en € 60 (voor een groepspool) een PCR test aanvragen inclusief het benodigde (Non)COVID-19 Certificaat. Deze laatste verklaring ter waarde van € 25,- per persoon krijgt je reiziger er dus gratis bij indien de test via de speciale VvKR-links worden aangevraagd.

De normale prijs voor consumenten voor een test inclusief de benodigde (Non)COVID-19 Certificaat is: € 125,- (individueel) of € 85,- (in een groepspool)

Het is ook mogelijk een kortingsvoucher voor de klanten aan te vragen ter waarde van € 25,-. 

Klanten van VvKR reisspecialisteen kunnen op de volgende link hun test aanvragen: https://covid19.u-diagnostics.nl/invite/vvkr. Je hebt hiervoor een voucher nodig. Deze kan je opvragen bij je VvKR-reisspecialist.

Nieuwsoverzicht