Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

PCR-test met korting via VvKR reisorganisatie

Donderdag 02 juli 2020

Voor een aantal landen waar weer naar gereisd mag worden is een zogenaamde PCR-test nodig en een Non Covid19 verklaring. Bij GGD’s wordt momenteel alleen getest als je gezondheidsklachten hebt en er worden ook geen verklaringen afgegeven. Een particulier gezondheidscentrum biedt deze mogelijkheid wel. VvKR is de afgelopen tijd druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat klanten van VvKR-leden deze test makkelijk en voor een aantrekkelijke prijs af kunnen nemen. En dat is gelukt. Vanaf heden is het mogelijk, voor reizigers van een bij de VvKR aangesloten reisorganisatie, om voor een speciaal tarief een PCR-test aan te vragen inclusief verklaring.

Korting PCR-test

Voor een bedrag van € 89,50 (in plaats van € 97,50) kan een test worden aangevraagd. Hierbij in zit ook het certificaat dat je nodig hebt (waar je normaal € 35,- voor betaald). Totaal is dit een korting van € 43,-. Het aanvragen van deze test is mogelijk via deze link:

https://bit.ly/2BBDQBd

Je kan ook informatie opvragen bij de VvKR-reisspecialist waar je je reis hebt geboekt.

VvKR hoopt hiermee bij te dragen aan een prettige voorbereiding voor je reis naar een mooie bestemming!

Heb je nog geen vakantie gepland? Zoek dan eens op bestemming of thema op de website van VvKR voor leuke inspiratie en een bijbehorende reisspecialist.

Nieuwsoverzicht