Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

PCR-test met korting via VvKR reisorganisatie

Dinsdag 11 augustus 2020

Voor een aantal landen waar weer naar gereisd mag worden is een zogenaamde PCR-test nodig en een Non Covid19 verklaring. Bij GGD’s wordt momenteel alleen getest als je gezondheidsklachten hebt en er worden ook geen verklaringen afgegeven. Een particulier gezondheidscentrum biedt deze mogelijkheid wel.

Goedkope PCR-test

VvKR is de afgelopen tijd druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat klanten van VvKR-leden deze test makkelijk en voor een aantrekkelijke prijs af kunnen nemen. En dat is gelukt. Daarom is het mogelijk voor reizigers van een bij de VvKR aangesloten reisorganisatie, om voor een speciaal tarief een PCR-test aan te vragen inclusief verklaring. 

Korting PCR-test

Voor een bedrag van € 89,50 (in plaats van € 97,50) kan een test worden aangevraagd. Hierbij in zit ook het certificaat dat je nodig hebt (waar je normaal € 35,- voor betaald). Totaal is dit een korting van € 43,-. Het aanvragen van deze test is mogelijk via deze link:

https://bit.ly/2BBDQBd

Je kan ook informatie opvragen bij de VvKR-reisspecialist waar je je reis hebt geboekt. VvKR hoopt hiermee bij te dragen aan een prettige voorbereiding voor je reis naar een mooie bestemming!

Veelgestelde vragen PCR-test

We kunnen het ons voorstellen dat je vragen hebt over deze test. Op de pagina Veelgestelde Vragen van Het Huisartsenlab vind je al veel antwoorden. Vind je het antwoord op je vraag daar niet, dan kan je contact opnemen met de helpdesk. De helpdesk is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.30-17.30 uur op 030-200 5060.

Locatie PCR-test

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft Het Huisartsenlab in heel Nederland op verschillende locaties Health Check Centers geopend. De verschillende locaties zijn hier te vinden.

Heb je nog geen vakantie gepland? Zoek dan eens op bestemming of thema op de website van VvKR voor leuke inspiratie en een bijbehorende reisspecialist.

Nieuwsoverzicht