Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Een Online Reisbeurs van VvKR: een goed begin van 2021!

Maandag 04 januari 2021

Online de wereld ontdekken! We verwelkomen 2021 met een unieke en ontzettend leuke activiteit. Mis jij het reizen ook zo? Wij wel en daarom kijken we uit om later dit jaar weer actief op vakantie te gaan. Gelukkig kunnen we nu al wegdromen vanachter onze beeldschermen en heeft VvKR een initiatief opgestart om de reisspecialisten van VvKR hun reisproduct te laten presenteren. Van maandag 11 tot en met zondag 17 januari 2021 organiseren we een Online Reisbeurs

Laat je verrassen door het unieke aanbod in bestemmingen tijdens ruim 20 reispresentaties die door onze kleinschalige reisspecialisten worden gegeven. Zij zijn allemaal gespecialiseerde touroperators die alles van hun bestemming of themareizen weten. Het zijn authentieke en kwalitatieve reizen, weg van de massa, naar vaak bijzondere plaatsen.

Er zullen een week lang in de avond en in het weekend in de middag meerdere presentaties gegeven worden. Vanuit je luie stoel word je geïnspireerd met een breed aanbod aan bestemmingen wereldwijd. Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen.

Wat kan je verwachten van de VvKR Online Reisbeurs?

Voorpret is vaak net zo belangrijk als je reis of vakantie zelf. Geniet tijdens deze VvKR Online Reisbeurs van inspiratie en informatie over jouw bestemming. Droom alvast over jouw ideale reis en doe ideeën op voor je volgende vakantiebestemming.

Hoe werkt het?

Heb je interesse in één (of meer) van de presentaties? Meld je dan aan via de aanmeldknop die achter de presentatie staat. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging van de VvKR. Enkele dagen voor de presentatie ontvang je van de reisspecialist een mail met de inloggegevens om deel te nemen.

Deelname aan de Online Reisbeurs is gratis, je hebt alleen een goede internetverbinding nodig en natuurlijk een laptop, computer, tablet of smartphone om het webinar te kunnen bekijken en je vragen via de chat te stellen.

Extra leuk: Win een reischeque!

Onder de personen die zich aangemeld hebben én die aan de presentatie hebben deelgenomen, wordt één reischeque van € 250,-- verloot. Deze reischeque is in te wisselen bij één van de deelnemende reisspecialisten aan de Online Reisbeurs en geeft recht op een korting van € 250,-- op een in 2021 te boeken reis (uiteraard wanneer reizen weer mogelijk is op een veilige manier).  

Mis het niet en meld je meteen aan. Je kunt je voor meerdere presentaties opgeven.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \