Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Ga jij goed voorbereid op reis?

Donderdag 11 januari 2018

We zijn met zijn allen meer reizen gaan maken de afgelopen jaren, vooral ook meer reizen naar het buitenland. In opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft NBTC-NIPO Research onderzocht hoe Nederlanders zich voorbereiden op hun buitenlandse reizen.

Driekwart van de vakantieganger bereidt zich niet goed voor

We gaan met zijn allen behoorlijk vaak op vakantie naar het buitenland wist je dat in 2016 er bijna 18 miljoen buitenlandse vakanties hebben plaatsgevonden door Nederlanders. Hiervan geven 74% van de Nederlanders die naar het buitenland gaan aan dat ze zich niet goed voorbereiden. Het blijkt dat ze zich niet goed voorbereiden op welke reisdocumenten precies nodig zijn en welke vaccinaties noodzakelijk. De gevolgen hiervan zijn dat Nederlandse reizigers in het buitenland vaker in problemen komen.

NL reist

Het ministerie geeft aan meer aandacht te gaan besteden om vakantiegangers actiever te wijzen op het belang van een goede reisvoorbereiding. Samen met onder andere de Douane, de GGD en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland lanceerde het ministerie op de Vakantiebeurs het initiatief ‘NL reist’.

Boek je reis bij één van de reisspecialisten van VvKR

Wil je goed en goed voorbereid op reis, dan ik het een goed idee om te reis te boeken en te laten regelen bij één van de reisspecialisten van VvKR. De reisspecialisten bieden kleinschalige reizen aan en weten heel veel over de landen en thema’s waar hun reizen naar toe gaan. Zij informeren u uitgebreid alles over wat u moet weten voor uw reis naar het buitenland.

 

Bron:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2017/01/10/driekwart-van-nederlanders-onvoorbereid-op-reis
http://www.vakantiebeurs.nl/nl-NL/Bezoeker/Activiteiten/NL-Reist.aspx
Photo by rawpixel.com on Unsplash

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \