Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Eerste online reisbeurs VvKR groot succes

Maandag 08 februari 2021

Van maandag 11 tot en met zondag 17 januari hielden 25 kleinschalige VvKR-reisspecialisten een Online Reisbeurs. Bijna 700 deelnemers schreven zich in voor de reispresentaties met een breed aanbod aan bestemmingen wereldwijd. “Dit bewijst dat veel mensen alvast willen dromen over een volgende vakantiebestemming, zodra reizen op een verantwoorde en veilige manier weer mogelijk is,” vertelt Willem Linders namens de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

De presentaties werden gegeven door kleinschalige reisorganisaties. Het zijn allemaal gespecialiseerde touroperators die een enorme kennis van hun bestemmingen of themareizen hebben. Het zijn authentieke en kwalitatieve reizen, weg van de massa, naar vaak bijzondere plaatsen. De Online Reisbeurs liet juist deze VvKR-reisspecialisten aan het woord. Linders: “De deelnemers waren verrast door de persoonlijke benadering, betrokkenheid en expertise. Na afloop konden vragen gesteld worden. Met zo’n beurs inspireren we toekomstige reizigers en kunnen zij blijven dromen van mooie reizen”.

Onder de aanmelders werd een reischeque van 250 euro verloot. Afgelopen week werd de reischeque door Willem Linders overhandigd aan de gelukkige winnaar Marjorie van Dooren uit Echt. De reischeque kan zij gebruiken voor het boeken van een mooie reis bij een van de vijfentwintig deelnemende reisspecialisten.

Vanwege het succes van deze online reisbeurs worden er al plannen gemaakt voor een tweede editie in maart. Wil je als eerste hierover worden geïnformeerd? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \