Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Dé reisapp voor jouw volgende vakantie

Woensdag 17 februari 2021

Er waren twee apps, één app van Buitenlandse Zaken en één app van de Douane. De twee aparte apps hadden deels overlappende informatie of een verwijzing naar elkaar. Nu is er nog maar één app: de Reisapp, met alles wat je moet weten als je op reis gaat.

Waarom een nieuwe app?

De Douane en het Ministerie van Buitenlandse Zaken werken steeds meer samen bij de communicatie en dienstverlening aan Nederlandse reizigers. Dit met het idee dat het voor reizigers praktischer is dat ze al hun informatie op één plek kunnen vinden. Zo kun je beter worden geïnformeerd en geholpen. Hoewel er op dit moment veel minder reizigers zijn, hebben BuZa en de Douane al wel gewerkt aan één nieuwe, gezamenlijke app.

De Reisapp

Met de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane heb je betrouwbare reisinformatie bij de hand en ontvang je bericht wanneer een reisadvies verandert. In de app vind je onder andere informatie over het reisadvies, wat te doen in geval van nood en informatie over wat mee terug mag naar Nederland. Ook de wisselkoersen zijn in de app terug te vinden.

Je kunt een land als favoriet instellen in de app zodat je direct een bericht ontvangt wanneer er voor jouw land iets veranderd op het gebied van reisadvies. Wel zo handig!

Meer informatie is te vinden op deze website: Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane.

 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \