Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Winters genieten met VvKR

Zaterdag 03 februari 2018

Hier in Nederland lijkt het de laatste tijd meer op herfst dan op winter. Voor een sneeuwzekere ervaring zul je dus op reis moeten. Naar de Alpen bijvoorbeeld of Rusland, want daar zijn de winters pas echt streng. 

Bij de reisspecialisten van VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw wintervakantie. Voor dit jaar of komend jaar, bij de VvKR vindt je de specialisten die jouw wintervakantie net iets meer bijzonder maken.

Skiën of snowboarden is écht niet het enige dat je kunt doen in de winter. Ga bijvoorbeeld eens sneeuwwandelen in Frankrijk, Zweden, Noorwegen of Zwitserland. Maak een hondensledetocht of ga sneeuwscooterrijden in Russisch Karelië. Ervaar het Noorderlicht op IJsland en leg het vast op de gevoelige plaat. Of doe echt iets heel geks en geef elkaar het JA-woord boven de Poolcirkel in Fins lapland.

Oja, hou je nou niet van koude en sneeuw? Dan kun je natuurlijk ook een strandvakantie naar Mauritius boeken. Wat je deze winter ook wilt gaan doen, de reisspecialisten van VvKR helpen je graag om jouw droomreis waar te maken. 

Lees hier meer over wintervakanties die VvKR Reisspecialisten aanbieden.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \