Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Nieuwe Online Reisbeurs van VvKR!

Donderdag 11 maart 2021

Begin dit jaar organiseerde VvKR haar eerste Online Reisbeurs. Aangezien dit zo'n groot succes was, willen we je nogmaals de mogelijkheid bieden om weg te dromen bij de meest fantastische bestemmingen. 

Reizen maakt gelukkig, daarom willen we je nu graag online inspireren en zodra reizen weer mogelijk is helpen onze kleinschalige reisspecialisten je graag bij het samenstellen van jouw droomreis! 

De komende Online Reisbeurs vindt plaats van maandag 22 tot en met zondag 28 maart 2021. 

Deelname is geheel gratis. 

Mis het niet en meld je direct aan. Je kunt je voor meerdere presentaties opgeven.  

Online reispresentaties

Tijdens de presentaties kan jij vanachter je beeldscherm de wereld ontdekken! Wie wil dat in deze tijd nu niet?

Onze reisspecialisten staan voor reizen met een unieke beleving, weten alles van hun bestemmingen of themareizen en zijn zeer persoonlijk betrokken. Kleinschalig en duurzaam reizen zijn belangrijke aspecten. Het zijn allemaal specialisten met passie! 

Lees hier het programma van de Online Reisbeurs.

Wat kan je verwachten van de VvKR Online Reisbeurs?

De voorbereiding van een vakantie is natuurlijk de eerste stap op weg naar een prachtige reis. Tijdens de VvKR Online Reisbeurs kan je alvast ideeën op doen en vragen stellen over jouw vakantiebestemming. De voorpret kan nu alvast beginnen! 

Hoe werkt het?

De hele week worden er in de avond meerdere presentaties gegeven en in het weekend wordt er in de middag gepresenteerd. 

Achter elke presentatie staat een aanmeldknop om je direct aan te melden. Je krijgt dan een bevestiging van de VvKR, zodat je zeker weet dat je er bij kunt zijn! Daarna ontvang je kort van te voren van jouw reisspecialist een mail met de inloggegevens waarmee je deel kunt nemen. 

Deelname aan de Online Reisbeurs is gratis, je hebt alleen een goede internetverbinding nodig en natuurlijk een laptop, computer, tablet of smartphone om het webinar te kunnen bekijken en je vragen via de chat te stellen.

Extra leuk: Win een reischeque!

Onder de personen die zich aangemeld hebben én die aan de presentatie hebben deelgenomen, wordt één reischeque van € 250,-- verloot. Deze reischeque is in te wisselen bij één van de deelnemende reisspecialisten aan de Online Reisbeurs van maart 2021 en geeft recht op een korting van € 250,-- op een in 2021 te boeken reis (uiteraard wanneer reizen weer mogelijk is op een veilige manier). 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

In april organiseren we van maandag 19 t/m zondag 25 april 2021 wederom een Online Reisbeurs. Hoe leuk is het als jij als één van de eerste op de hoogte bent van deze nieuwe Online Reisbeurs? Lijkt dat je iets? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Bovendien houden we je dan ook nog eens op de hoogte van de bezigheden van de VvKR en haar reisspecialisten. Denk hierbij aan informatie over onze (nieuwe) bestemmingen, leuke en interessante feitjes en tips en belangrijk nieuws in de reiswereld.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \