Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Derde Online Reisbeurs van VvKR!

Maandag 12 april 2021

Een bijzondere trektocht in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een avontuurlijke reis door Indonesië, een stedentrip naar Parijs of een safari in Zuid-Afrika, de reisspecialisten van VvKR vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen. Wij kunnen niet wachten tot we weer van de wereld mogen genieten! Voor nu vinden we het heerlijk om te dagdromen over de reizen die we in de toekomst weer kunnen gaan maken. Dit plezier delen we graag met jou door je reisinspiratie op te laten doen tijdens de Online Reisbeurs.

Reizen, ik mis het. Ik mis het zo! Graag willen we je nu alvast laten wegdromen bij de mooiste bestemmingen en zodra het weer veilig en verantwoord kan, zijn onze kleinschalige reisspecialisten er klaar voor om jouw droomvakantie te organiseren!

De komende Online Reisbeurs vindt plaats van maandag 19 tot en met zondag 25 april 2021. 

Deelname is geheel gratis. 

Mis het niet en meld je direct aan. Je kunt je voor meerdere presentaties opgeven.  

Online reispresentaties

Laat je verrassen door het unieke aanbod in bestemmingen tijdens ruim 20 reispresentaties die door onze kleinschalige reisspecialisten worden gegeven.

Vanuit het comfort van je eigen huis word je online meegenomen naar de mooiste landen! Onze reisspecialisten staan voor reizen met een unieke beleving, weten alles van hun bestemmingen of themareizen en zijn zeer persoonlijk betrokken. Kleinschalig en duurzaam reizen zijn belangrijke aspecten. Het zijn specialisten met passie! 

Lees hier het programma van de Online Reisbeurs.

Wat kan je verwachten van de VvKR Online Reisbeurs?

Voorpret is de eerste stap op weg naar een bijzondere vakantie. Tijdens de online reispresentaties kun je alvast genieten van prachtige sfeerbeelden van jouw toekomstige droombestemming, inspiratie opdoen, informatie inwinnen en vragen stellen aan de gespecialiseerde reisexpert. 

Hoe werkt het?

De hele week worden er in de avond meerdere presentaties gegeven en in het weekend wordt er in de middag gepresenteerd. 

Achter elke presentatie staat een aanmeldknop om je direct aan te melden. Je krijgt dan een bevestiging van de VvKR, zodat je zeker weet dat je er bij kunt zijn! Daarna ontvang je kort van te voren van jouw reisspecialist een mail met de inloggegevens waarmee je deel kunt nemen. 

Deelname aan de Online Reisbeurs is gratis, je hebt alleen een goede internetverbinding nodig en natuurlijk een laptop, computer, tablet of smartphone om het webinar te kunnen bekijken en je vragen via de chat te stellen.

Wil jij er bij zijn? Meld je dan aan!

Extra leuk: Win een reischeque!

Onder de personen die zich aangemeld hebben én die aan de presentatie hebben deelgenomen, wordt één reischeque van € 250,-- verloot. Deze reischeque is in te wisselen bij één van de deelnemende reisspecialisten aan de Online Reisbeurs van april 2021 en geeft recht op een korting van € 250,-- op een in 2021 te boeken reis (uiteraard wanneer reizen weer mogelijk is op een veilige manier). Nog een reden om bij de Online Reisbeurs aanwezig te zijn!

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

In de toekomst organiseren we vaker een Online Reisbeurs. Hoe leuk is het als jij als één van de eerste op de hoogte bent van deze nieuwe Online Reisbeurs? Lijkt dat je iets? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Bovendien houden we je dan ook nog eens op de hoogte van de bezigheden van de VvKR en haar reisspecialisten. Denk hierbij aan informatie over onze (nieuwe) bestemmingen, leuke en interessante feitjes en tips en belangrijk nieuws in de reiswereld.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \