Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Alles over kleinschalig reizen op de derde VvKR Online Reisbeurs

Woensdag 14 april 2021

PERSBERICHT

Ruim twintig reisspecialisten, die verenigd zijn in de branchevereniging VvKR, houden van maandag 19 april tot en met zondag 25 april alweer de derde editie van de VvKR Online Reisbeurs. “Na de succesvolle edities in januari en maart was de animo onder leden voor een derde editie groot. Kleinschalig reizen, ver weg van de grote toeristenstroom met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen heeft absoluut de toekomst. Dit is dus hét moment om mensen deze fantastische manier van reizen te presenteren,” vertelt Willem Linders namens de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

Pak een heerlijk bakje koffie of thee erbij, nestel je op de bank en word online geïnspireerd met een breed aanbod aan bestemmingen wereldwijd. Linders: “Iedere avond, en in het weekend in de middag, zullen onze kleinschalige reisspecialisten je meenemen naar hun favoriete stekjes. Hun betrokkenheid, expertise en persoonlijke aanpak zullen ongetwijfeld na afloop in herinnering blijven. Het zijn allemaal gespecialiseerde touroperators die alles van hun bestemming of themareizen weten en veel van de reizen worden bovendien op maat gemaakt.”

Sommige van de kleinschalige reisorganisaties zijn gespecialiseerd in één land en hebben van dat land een enorm uitgebreide kennis. Andere reisorganisaties bieden themareizen aan, zoals camperreizen, woestijnreizen of noorderlicht vakanties. “Voorpret is vaak net zo belangrijk als de reis of vakantie zelf”, weet Linders. “Tijdens deze VvKR Online Reisbeurs kan je alvast wegdromen en informatie krijgen over jouw bestemming.”

De reisbranche staat in de startblokken om weer mooie reizen te kunnen organiseren. Linders: “Met zo’n beurs kunnen toekomstige reizigers blijven dromen van mooie reizen in een tijd dat het weer veilig en verantwoord kan. Boek je bij één van de reisspecialisten, dan reis je over het algemeen in kleine groepen of op individuele basis en overnacht je in vaak leuke authentieke accommodaties op bijzondere locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich met hun reisorganisatie door hun betrokkenheid en expertise. Of je nu voor je vakantie een bijzondere trektocht in Patagonië boekt, een wandelarrangement in Duitsland, een stedentrip naar Sevilla of een safari in Namibië, we vertegenwoordigen een rijkgeschakeerd aanbod aan bestemmingen.”

De online reisbeurs laat juist deze VvKR reisspecialisten aan het woord. Ze geven eerst een presentatie en vervolgens kunnen vragen gesteld worden. Het webinar is gratis en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone te volgen. Onder de aanmelders wordt een reischeque van 250 euro verloot.

Informatie is te vinden op: www.vvkr.nl/online-reisbeurs

------------------------- einde persbericht ------------------------------------------------------------------------

NIET VOOR PUBLICATIE

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Michel Lancee, bestuurslid van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)

Telefoon 06-21281587

Bijlage 1: Wordbestand persberichtAlles over kleinschalig reizen op de derde VvKR Online Reisbeurs

 

Over VvKR:

VvKR is een vereniging waarin zich 400 reisspecialisten verenigd hebben. Het zijn kleinschalige reisspecialisten met een grote kennis van de bestemmingen. Alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling zoals STO-Garant, GGTO, VZR Garant of SGR.

 

 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \