Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Waar haal je een Corona PCR-test met korting via VvKR reisorganisatie?

Maandag 14 juni 2021

Gelukkig is het inmiddels weer mogelijk om naar diverse landen te reizen. Hoe fijn is dat! Wel gelden er voor verschillende landen en airlines nog bepaalde eisen aan het toelaten van reizigers. Zoals het laten zien van een negatieve PCR-test.  

Bij de GGD wordt alleen getest als je gezondheidsklachten hebt en er worden ook geen verklaringen afgegeven. Een particulier gezondheidscentrum biedt deze mogelijkheid wel. VvKR is de afgelopen tijd druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat klanten van VvKR reisspecialisten deze test makkelijk en voor een aantrekkelijke prijs af kunnen nemen. En dat is gelukt. Het is vanaf heden  voor reizigers van een bij de VvKR aangesloten reisorganisatie mogelijk om voor een speciaal tarief een PCR-test aan te vragen inclusief verklaring.

Hoe regel ik een corona gezondheidsverklaring voor mijn vakantie?

Veel lokale autoriteiten willen dat je in bezit bent van een gezondheidsverklaring met een negatief COVID-19 testresultaat. Het idee is dat wanneer alle inkomende reizigers worden getest, de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk is. VvKR heeft gunstige afspraken kunnen maken met de volgende PCR-test bedrijven:

Korting bij Coronalab.eu

Het is mogelijk voor reizigers van VvKR reisorganisaties om met korting een PCR-test met certificaat te reserveren via de website van Coronalab.eu. De normale prijs bij Coronalab.eu voor een PCR-test met certificaat bedraagt op dit moment € 89,-- per persoon. De speciale prijs die VvKR voor jou heeft geregeld bedraagt € 69,-- per persoon. Ook is het mogelijk om een antigeentest af te nemen tegen een speciale prijs. De kosten zijn speciaal voor reizigers van VvKR-leden € 39,- per persoon (dit is € 10,- onder de marktprijs).

Lees hier meer 

Korting bij Spoedtest.nl

In samenwerking met VvKR heeft Spoedtest.nl een aanbieding voor reizigers die een PCR-test nodig hebben. Via een speciale pagina kan er een PCR-Economy test worden geboekt voor slechts € 49,--! Bovendien ontvang je snel de uitslag.

Lees hier meer

Korting bij Het Huisartslab

Voor reizigers van een bij de VvKR aangesloten reisorganisatie is mogelijk om bij Het Huisartslab voor het speciale tarief van € 70,-- een PCR-test aan te vragen inclusief het benodigde (Non)COVID-19 Certificaat. Deze laatste verklaring ter waarde van € 25,-- per persoon krijg je als reiziger er gratis bij indien de test via de speciale VvKR-link wordt aangevraagd.

Bij Het Huisartslab is het ook mogelijk om een test in te plannen in een groepspool. De test is dan € 50,-- (voor een groepspool test incl. reisdocument).

Lees hier meer

Belangrijk

Vragen over de testen, de locaties en uitslagen kun je stellen bij het desbetreffende PCR-test bedrijf.

De PCR-test COVID-19 is een momentopname. De test geeft geen volledige garantie dat je daadwerkelijk ‘negatief’ bent. Het kan zijn dat er geen virus wordt gedetecteerd maar dat je toch besmet bent geraakt met het virus. De test kan op een verschillend moment een andere uitslag geven omdat je bijvoorbeeld in de incubatieperiode zit. VvKR is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van diensten door of producten van derden.

VvKR hoopt hiermee bij te dragen aan een prettige voorbereiding voor je reis naar een mooie bestemming!

Heb je nog geen vakantie gepland? Zoek dan eens op bestemming of thema op de website van VvKR voor leuke inspiratie en een bijbehorende reisspecialist.

Nieuwsoverzicht