Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Vierde Online Reisbeurs van VvKR!

Zaterdag 04 december 2021

Hoe leuk is het om binnenkort weer even weg te dromen bij de mooiste bestemmingen. Dit kan tijdens de vierde Online Reisbeurs van VvKR!

VvKR is een vereniging van ruim 400 reisspecialisten die bekend staan om hun kleinschaligheid en persoonlijke benadering. Onze reisorganisaties verzorgen authentieke en kwalitatieve reizen, weg van de massa en zorgen voor een unieke reisbeleving. Ook duurzaamheid en respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen is voor iedere reisspecialist belangrijk. Stuk voor stuk zijn het gespecialiseerde touroperators die met veel passie jouw droomreis verzorgen!

Tijdens deze Online Reisbeurs vertellen ze je graag over hun aanbod naar de meest bijzondere bestemmingen en inspireren ze je graag voor jouw volgende prachtige reis!

Onze reisspecialisten zijn er klaar voor om jou te laten genieten van de wereld en dat ook op een verantwoorde manier te laten doen, zodat we samen nog lang van onze mooie wereld kunnen blijven ontdekken. 


De vierde Online Reisbeurs wordt gehouden van zondag 12 december t/m vrijdag 17 december 2021.

De kaartjes voor deze beurs zijn gratis. 

Meld je snel aan. Doordat er op meerdere dagen en tijdstippen presentaties gegeven worden, kan je dus alle presentaties van de bijzondere bestemmingen volgen als je wilt.   

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \