Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR zoekt de consument op met vierde online reisbeurs

Maandag 06 december 2021

PERSBERICHT

Gepassioneerde, kleinschalige reisspecialisten, verenigd in de branchevereniging VvKR, houden van zondag 12 december tot en met vrijdag 17 december alweer de vierde editie van de online reisbeurs. “Omdat fysieke beurzen helaas opnieuw moeilijk tot niet te organiseren zijn, hebben we razendsnel een nieuwe online reisbeurs georganiseerd. Als de consument ons niet op de beursvloer kan vinden, zoeken wij de consument in de huiskamer wel op. Ons aanbod in kleinschalig en duurzaam reizen, ver weg van de grote toeristenstroom met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen is het meer dan waard getoond te blijven worden” vertelt Willem Linders namens de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

Je hoeft er de deur niet voor uit en met wat lekkers erbij kan je alvast wegdromen en informatie krijgen over jouw bestemming. Linders: “De kleinschalige reisspecialisten nemen je met veel enthousiasme mee naar hun favoriete stekjes. Hun betrokkenheid, expertise en persoonlijke aanpak zullen ongetwijfeld na afloop in herinnering blijven. Zeker ook omdat er ditmaal interactie mogelijk is, live vragen stellen is nu ook mogelijk.”

Voor ieder wat wils

Sommige van de kleinschalige reisorganisaties zijn gespecialiseerd in één land, zoals Indonesië, Sri Lanka of Noorwegen, en hebben van dat land een enorm uitgebreide kennis. Andere reisorganisaties bieden themareizen aan, zoals camperreizen, fotografiereizen of safari’s. “Het aanbod is weer erg divers, voor ieder wat wils”, weet Linders.“

Zo duurzaam mogelijk

Boek je bij één van de reisspecialisten, dan reis je over het algemeen in kleine groepen of op individuele basis en overnacht je in authentieke accommodaties op bijzondere locaties, en dit alles met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Uiteraard reis je zo duurzaam mogelijk en weet je zeker dat aan alle wettelijke vereisten zoals een garantiefonds en verzekeringen is voldaan.

Reischeque verloting

De online reisbeurs biedt kans deze VvKR reisspecialisten eenvoudig te ontmoeten. Ze geven een presentatie en er kunnen vragen gesteld worden. De presentaties zijn gratis te volgen op zowel PC, laptop, tablet als smartphone. Onder de deelnemers wordt een reischeque van 250 euro verloot.

Informatie is te vinden op: www.vvkr.nl/online-reisbeurs

------------------------- einde persbericht ------------------------------------------------------------------------

NIET VOOR PUBLICATIE

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Michel Lancee, bestuurslid van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)

Telefoon 06-21281587

Bijlage 1: Wordbestand persbericht: VvKR zoekt de consument op met vierde online reisbeurs

Over VvKR:

VvKR is een vereniging waarin zich 400 reisspecialisten verenigd hebben. Het zijn kleinschalige reisspecialisten met een grote kennis van de bestemmingen. Alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling zoals STO-Garant, GGTO, VZR Garant of SGR.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \