Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

#reizenkanwel

Dinsdag 01 maart 2022

Hoe fantastisch is het dat reizen naar diverse bestemmingen inmiddels weer mogelijk is!

De wereld ontdekken is natuurlijk één van de mooiste dingen die er is. Je leert meer over de verschillende tradities en gewoontes van andere landen en doet herinneringen op om nooit meer te vergeten.

Om jullie van de meest recente informatie te voorzien, reizen de gespecialiseerde VvKR-reisspecialisten regelmatig naar de bestemmingen die ze aanbieden. Zo kunnen ze jou informeren over de mogelijkheden op jouw favoriete vakantiebestemming! 

Hopelijk kunnen we jouw droomreis binnenkort ook uit laten komen.  De grenzen van veel landen zijn inmiddels weer open en de lieve lokale bevolking verwelkomt je met open armen. Bovendien is het op veel bestemmingen nog erg rustig waardoor je op de mooiste plekjes soms helemaal alleen bent, dat maak je niet snel nog eens mee! Juist daarom is het nu een goed moment om jouw volgende reis te boeken! Reizen kan namelijk wel, ook naar veel  verre bestemmingen is dat heel goed mogelijk.

Het is in deze tijden extra belangrijk om goed voorbereid op vakantie te gaan. Het coronabeleid van andere landen kan namelijk afwijken van Nederland. Gelukkig kan jouw reisorganisatie je daar alles over vertellen!

Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise, staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme. Bovendien vinden ze duurzaam reizen ook belangrijk en vertellen ze je graag over de mogelijkheden op jouw bestemming op het gebied van duurzaamheid.

Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties die pakketreizen aanbieden, bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen. Dit wil zeggen dat je als consument verzekerd bent dat je de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt als de touroperator onverhoopt failliet gaat. Zo ga je met een gerust hart op reis!

In deze mooie video laten we je graag zien waarin onze gespecialiseerde reisspecialisten het verschil maken voor jouw reis! #reizenkanwel

Ben je geïnspireerd geraakt om op vakantie te gaan? Neem dan eens een kijkje bij de veelzijdige bestemmingen en / of reisthema’s die onze reisspecialisten aanbieden. Veel plezier met de voorpret!   

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \