Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Yes! We gaan weer op reis!

Maandag 11 juli 2022

YESSSS! Het is weer zo ver: de zomer is begonnen en we gaan weer op pad! We willen er weer op uit en we zijn helemaal klaar met thuisblijven. Het is de eerste zomer sinds het begin van de coronapandemie dat we de wereld weer verder kunnen ontdekken zonder al teveel corona-beperkingen. Ben jij klaar om op avontuur te gaan? We zijn benieuwd waar jij heengaat deze zomer en kunnen niet wachten om alle heerlijke vakantiefoto’s voorbij te zien komen!

Lekker ver weg

Veel reizigers willen ook graag de landen buiten Europa ontdekken en gaan weer intercontinentaal op reis. De zon op je gezicht, de wind door je haren, wuivende palmbomen, een ruisende zee, de geuren van jouw vakantiebestemming, ontmoetingen met lieve lokale mensen die je met open armen ontvangen, het traditionele eten, de fascinerende landschappen, unieke dieren, prachtige treinreizen, relaxte boottochten, slapen in geweldige accommodaties… Wat heeft de wereld ons toch ongelooflijk veel moois te bieden!

De VvKR reisspecialisten nemen je graag het werk uit handen om een unieke reis samen te stellen. Daarbij zijn samenwerken met lokale partners en duurzaam genieten op de bestemming belangrijke factoren. Zo wordt jouw vakantie extra bijzonder!  

Voor sommige bestemmingen is nog een PCR-test nodig. We geven je graag informatie over waar je deze test kunt halen.

Ga je nu met het vliegtuig op reis en wil je jouw reis graag compenseren dan dit door bomen te planten via Trees for All, waar VvKR een mooie samenwerking mee heeft.

Er is meer mogelijk dan je denkt

Word jij wel eens onzeker van de berichtgeving in de media? Over reisadviezen, het gedoe op de luchthavens, de corona-maatregelen? Vergeet niet dat de berichtgeving in de media vaak eenzijdig is en dat veel bestemmingen gewoon heel goed bereisbaar zijn. En aan wie kan je dat het beste vragen? Juist: aan jouw kleinschalige reisorganisatie! Er is veel meer mogelijk dan je denkt en je hoeft dit gelukkig niet zelf uit te zoeken. Er staan namelijk een heleboel reisspecialisten klaar om jou te helpen een heerlijke en prachtige vakantie te regelen.

Op naar nieuwe avonturen, zowel dichtbij als ver weg. Met hen kan je bespreken welke wensen je hebt, of tegen welke onzekerheden je aanloopt. Om samen te kijken jullie naar de mogelijkheden die er zijn. De reisorganisatie regelt vervolgens alles.  Jouw reisorganisatie kan jou daarnaast informeren over de meeste recente inreisvoorwaarden van jouw vakantiebestemming. Zo kan jij met een gerust hart op reis, hoe fijn is dat!

Reizen kan wel

De bestemmingsspecialisten van VvKR reizen zelf regelmatig naar de bestemmingen die ze aanbieden. Daardoor kennen ze alle ins en outs en kunnen ze jou informeren over unieke plekjes, authentieke accommodaties en leuke activiteiten op jouw favoriete vakantiebestemming! Van deze reizen doen ze speciaal verslag voor VvKR, de filmpjes zijn te zien op ons youtube kanaal. #reizenkanwel

In deze mooie video laten we je graag zien waarin onze gespecialiseerde reisspecialisten het verschil maken voor jouw reis!

Heb je nog geen zomervakantie geboekt of reis je graag later in het jaar en ben je geïnspireerd geraakt om op vakantie te gaan? Neem dan eens een kijkje bij de veelzijdige bestemmingen of bij de reisthema’s reisspecialisten aanbieden. Veel plezier met de voorpret! 

Wat kun je doen om een jetlag te voorkomen?

En als je dan eenmaal op reis gaat hebben we nog handige tips om een jetlag te voorkomen! Een jetlag is een verstoring van je normale slaap-waakritme en ontstaat wanneer je op reis gaat en daarbij verschillende tijdzones passeert. Gelukkig zijn er ook manieren om een jetlag te voorkomen of om deze zo kort mogelijk te houden of zelfs helemaal te voorkomen. Met een aantal kan je thuis al beginnen. Lees hier onze tips om een jetlag te voorkomen.

Interessante blogs om te lezen ter voorbereiding op jouw fijne vakantie:


 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \