Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Brussels Airport goed alternatief voor vermijden lange wachtrijen

Dinsdag 28 maart 2023

Vertrek vanaf Brussels Airport voor jouw droomreis

Brussels Airport is een interessante luchthaven voor de Nederlandse Reiziger. Veel droomreizen beginnen met het vertrek vanaf een luchthaven. In Nederland hebben we het geluk diverse luchthavens te hebben, maar wist je dat ook de luchthaven van onze zuiderburen, Brussels Airport, een prima alternatief is om je droomreis te beginnen?

Voordelen van vliegen vanaf Brussels Airport

  • Minder druk op Brussels Airport

Brussels Airport is niet alleen prima alternatief voor reizigers die in Zuid-Nederland wonen om als vertrekluchthaven te kiezen, maar ook voor reizigers uit andere delen van Nederland is Brussels Airport een goede luchthaven om te overwegen.

In 2022 hadden veel Nederlandse luchthavens te maken met grote drukte. Het gevolg was dat men vele uren eerder aanwezig moet zijn en ook nog eens in lange rijen moest wachten bij de security-check.

Naar Brussel rijden kost misschien iets meer reistijd, maar deze tijd win je vaak terug doordat je deze wachtrijen in Brussel omzeilt. Het is ongeveer 2 uur rijden vanaf Utrecht. Dat valt best mee, en zeg nou zelf: is dat is uiteindelijk niet veel beter dan vier uur in een rij te moeten wachten?

  • Ruime parkeergelegenheid op de luchthaven van Brussel

De luchthaven biedt voor auto’s een ruime parkeergelegenheid in de buurt van de terminals,

  • Goed bereikbaar met de trein

Brussels Airport is daarnaast ook goed bereikbaar met de trein vanuit Nederland. Dagelijks vertrekken er 16 directe intercity treinen vanuit Den Haag, Rotterdam en Breda zonder te hoeven overstappen.

  • Voordeligere ticketprijzen vanaf de Brusselse luchthaven

Vliegen vanaf Brussel is daarnaast ook aantrekkelijker qua prijs. De vluchten die vanaf Brussels Airport vertrekken zijn goedkoper. Brussels Airport biedt zo’n 200 bestemmingen aan, zowel binnen Europa als intercontinentaal.

Brussels Airport is een ideale uitvalbasis om rustig aan jouw vakantie te beginnen

Wil je ontspannen op vakantie en niet bang zijn om je vlucht te missen. Wil je in alle rust kunnen inchecken en de security door en daarna genieten van een prima horeca- en winkelgelegenheden op het vliegveld? Dan is Brussels Airport deze zomer wellicht een ideale uitvalsbasis voor jouw droomvakantie.

Boek bij een reisorganisatie mét garantieregeling

Let bij het boeken van jouw vakantie altijd goed op of de reisorganisatie is aangesloten bij een garantieregeling. Dit wil zeggen dat je verzekerd bent wanneer de touroperator waar je jouw vakantie geboekt hebt failliet gaat, je krijgt dan de vooruitbetaalde reisgelden terug.

Zie je het logo van VvKR staan bij de reisorganisatie, dan weet je dat je te maken hebt met een betrouwbare reisorganisatie. De reisspecialisten van VvKR die pakketreizen aanbieden zijn namelijk allemaal aangesloten bij een garantieregeling. Een aangeboden product is een pakketreis wanneer minimaal twee reisdiensten in combinatie aan reizigers worden aangeboden en dit product meer dan 24 uur beslaat of een overnachting bevat.

Daarnaast hebben zij een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren.

Met deze regelingen kun jij onbezorgd op vakantie!

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \