Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

De leukste vakantiebeurzen begin 2024

Woensdag 27 december 2023

Begin 2024 vinden de eerste reisbeurzen van het nieuwe jaar plaats. Stap binnen in een wereld van ontdekkingen, reislust en grenzeloze mogelijkheden op één of meerdere van deze leuke reisbeurzen. Hét ultieme evenement voor reisliefhebbers. Of je nu droomt van tropische stranden, avontuurlijke trektochten of culturele ontdekkingsreizen, deze leuke beurzen bieden bijzondere inspiratie voor jouw volgende reis.

Onderstaand informeren we je graag over de diverse reisbeurzen waar je een bezoek aan kunt brengen.

Op elke beurs zijn ook diverse VvKR reisspecialisten aanwezig, die je met enorm veel passie vertellen over hun fascinerende bestemmingen! 

Bijzondere reizen beurs in Amsterdam

Ben je op zoek op zoek naar een reis die van de gebaande paden afwijkt en je juist die bijzondere ervaring biedt? Dan is de Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam zeker een aanrader! Deze beurs wordt gehouden in het prachtige Beurs van Berlage gebouw in Amsterdam op zaterdag 6 en zondag 7 januari.

Vakantiebeurs in Utrecht

Ga in één dag de wereld rond op Vakantiebeurs van 11 t/m 14 januari in de Jaarbeurs Utrecht! Vind de meest bijzondere en onontdekte bestemmingen. Ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat je informeren over de nieuwste reistrends. Ook dit jaar is er weer een VvKR-Paviljoen en Reistheater en dit keer zijn we zelfs op drie landenlocaties te vinden!

Bijzondere reizen beurs in Nijmegen

Het doel van deze vakantiebeurs met kleinschalige reisspecialisten is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit! Van zaterdag 20 en zondag 21 januari wordt deze reisbeurs gehouden in de Stevenskerk in Nijmegen.   

Vakantie Expo in Antwerpen

De wereld ligt meer dan ooit aan onze voeten om ontdekt te worden, haar mooie natuurlijke schoonheid te delen en te koesteren. En laat net daar de expertise van de Vakantie Expo beurs liggen. Deze kleinschalige reisbeurs wordt gehouden in de Antwerp Expo van vrijdag 26 t/m zondag 28 januari.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \