Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Maak een reisuitstapje en bezoek het VvKR-Paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht

Maandag 08 januari 2024

Wil jij in één dag de wereld ontdekken? Dit kan op de veelzijdige Vakantiebeurs!

Of je nu op zoek bent naar groepsreizen, cruises, wellnessvakanties, wintersportavonturen, kampeertochten, verre bestemmingen, jongerenreizen of solo-uitstapjes, tijdens de Vakantiebeurs ontdek je gegarandeerd jouw volgende avontuur!


VvKR-Paviljoen én Reistheater

Dit jaar is VvKR ook weer aanwezig met een eigen VvKR-Paviljoen én een Reistheater! Dit keer vind je het Paviljoen zelfs op drie verschillende bestemmingen; bij Europa, Amerika en
Azië / Afrika. 

Boek je bij één van onze reisspecialisten, dan reis je over het algemeen in kleine groepen of op individuele basis en overnacht je in vaak leuke authentieke accommodaties op bijzondere locaties, en dit alles met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Onze reisspecialisten onderscheiden zich met hun reisorganisatie door hun betrokkenheid en expertise. Met veel plezier en enthousiasme vertellen onze gespecialiseerde reisspecialisten je over de bijzondere bestemmingen die ze aanbieden.

Er zijn binnen het VvKR-Paviljoen ruim 25 kleinschalige reisspecialisten aanwezig met een wereldwijd aanbod van bijzondere bestemmingen.

Tevens zijn er nog meer VvKR reisspecialisten te vinden buiten het VvKR-Paviljoen.

In het VvKR-Paviljoen zijn de volgende gespecialiseerde reisorganisaties te vinden:

Hal 7 Azië / Afrika

Africa Cycling Inezia Tours
Africa Wildlife Safaris Merapi Tour & Travel
Asia Travel Tours Mango Travel
Bijzonder Afrika Nature Talks Fotoreizen
Centraal Azië Reizen Reisbrigade
Ga mee naar India Rondreisopmaat.nl
Good Safari Sri Lanka op reis
Green Steps Travel Young Travel Company

Hal 9 Europa

Aeterna Reizen Durendale Battlefield Tours
Aurora Reizen Escolette Reizen
Delta Safari Miradouro Travel
De Rooij Fotografie

Hal 12 Amerika

Brazilië op Maat Positive Impact Tourism
Cuba4all Reizen Travel Happiness Company
Let’s Go Guatemala

Indrukwekkende reis presentaties

In het VvKR Reistheater worden elke dag bijzondere landenpresentaties gegeven. Onze reisexperts nemen je mee op een virtuele reis vol verwondering, een ontdekkingsreis naar betoverende bestemmingen. Laat je inspireren door de magie die deze mooie landen te bieden hebben; verborgen parels en onvergetelijke momenten die wachten om ontdekt te worden. Tevens is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het VvKR-Paviljoen en Reistheater is te vinden in  Hal 7, standnummer 7 H.111. Ook VvKR zelf is met een eigen stand aanwezig om informatie te delen over de vereniging en haar leden.

Dutch Travel Week

Nieuw dit jaar is het Dutch Travel Week Festival in hal 10, deze zone staat helemaal in het teken van het proeven, ruiken en ervaren van de verschillende culturen over de hele wereld. Je vindt hier onder andere een groot open podium en een Food Truck Experience. Tijdens de gehele beurs is er volop entertainment, denk hierbij aan:

  • Een talkshow vol met inspirerende reistips en tricks met influencers
  • Kookdemonstraties waar smaken over de hele wereld samenkomen
  • Muziek- en dansoptredens en –workshops vanuit alle delen van de wereld
  • Op zaterdag én zondag mascottes en optredens voor kinderen

De Food Truck Experience bestaat uit een groot aanbod Food Trucks vanuit de gehele wereld, om reizigers een echte wereld beleving voor te schotelen.


Reizen met positieve impact

Reizen kan niet alleen een geweldige manier zijn om nieuwe plaatsen te ontdekken en culturen te ervaren, maar het kan ook een positieve invloed hebben op de gemeenschappen die je bezoekt. Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor reizen met een positieve impact. Dit betekent dat reizigers bewust kiezen voor activiteiten en bestemmingen die de lokale economie ondersteunen, de natuur en het milieu respecteren en bijdragen aan sociale en culturele ontwikkeling. In deze blog bespreken we enkele manieren waarop je als reiziger een positieve impact kunt hebben.

Locatie en openingstijden beurs

De veelzijdige Vakantiebeurs is te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht. De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • donderdag 11 januari van 09.30 tot 17.00 uur 
  • vrijdag 12 januari van 09.30 tot 20.00 uur 
  • zaterdag 13 januari van 09.30 tot 17.00 uur 
  • zondag 14 januari van 09.30 tot 17.00 uur 

Vakantiebeurs Business Partner van de VvKR

Samen met de Vakantiebeurs heeft VvKR het Paviljoen en Reistheater bedacht. Door onze krachten te bundelen samen met onze reisspecialisten kunnen we hopelijk nog meer mensen de wereld laten ontdekken. Vakantiebeurs is onder andere door deze samenwerking ook Business Partner van de VvKR geworden en daar zijn we natuurlijk trots op! Doordat we zelfs dit jaar met drie Paviljoens aanwezig zijn laat zien dat er steeds meer interesse is om op een kleinschalige manier te reizen en laat de VvKR reisorganisaties daar nu gespecialiseerd in zijn! Elke reis wordt op maat voor reizigers samengesteld, zodat elke reis uniek is!

Wij kijken er naar uit om je te helpen bij het plannen van jouw volgende droomreis!

Website Vakantiebeurs voor meer informatie: https://www.vakantiebeurs.nl/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \