Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Breng een bezoek aan de Bijzondere reizen beurs in Nijmegen voor een authentiek reisaanbod

Maandag 15 januari 2024

Stap binnen in een wereld waar de gebruikelijke reisroutes vervagen en onbekende bestemmingen op de voorgrond treden. Of het nu gaat om afgelegen eilanden, vergeten steden of ongerepte wildernis, de Bijzondere Reizen Beurs bied unieke reismogelijkheden voor jouw volgende reis! 

Op deze specialistische beurs zijn tevens diverse VvKR reisorganisaties te vinden.

Verrassende ontmoetingen

De Bijzondere Reizen Beurs legt een speciale nadruk op authentieke ontmoetingen met lokale gemeenschappen en culturen. Luister naar verhalen van inheemse gidsen, neem deel aan traditionele ceremonies en laat je onderdompelen in de rijke cultuur van onontdekte bestemmingen.

Droompresentaties

Wil jij wegdromen bij de mooiste reisbestemmingen? Dit kan op deze reisbeurs bij de prachtige landenpresentatie die gegeven worden. De reisexperts vertellen je vol passie over de ongerepte gebieden die ze aanbieden.

Pakketreizen: alles in één keer goed geregeld!

Bij het boeken van een vakantie of reis kom je heel vaak het begrip pakketreis tegen. Maar was is dit nu precies en hoe en waar boek je een betrouwbare pakketreis? Wij leggen het je graag uit!

Wat is een pakketreis nu precies?

Een pakketreis is een combinatie van verschillende onderdelen zoals een vlucht en hotel, die worden ondergebracht bij één reisaanbieder. Deze reisaanbieders worden ook wel touroperators genoemd. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van jouw pakketreis.

Locatie en openingstijden beurs

Wil je een bezoek brengen aan deze Bijzondere vakantiebeurs in Nijmegen? Dan vind je deze beurs in de mooie Stevenskerk op onderstaande dagen en tijden:

  • zaterdag 20 januari van 10.00 tot 18.30 uur 
  • zondag 21 januari van 10.00 tot 18.00 uur 

We zien je graag op deze gezellige beurs!

Website Bijzondere reizen beurs voor meer informatie: https://www.vakantiebeursnijmegen.nl/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \