Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Bezoek de veelzijdige Vakantie Expo in Antwerpen

Maandag 22 januari 2024

Vakantie Expo… Ontdek het onontdekte!

Waar voorheen sneller het gekende en het gemakkelijke werd bewandeld, legt de reiziger de focus meer en meer op het buitengewone, op het voor haar onontdekte. Dat wat net een tikkeltje minder tot niet toeristisch is, meer rust genereert en vooral een belevenis biedt. Alleen, met z’n tweeën, met familie of in groep. Een reis vandaag de dag is meer dan wat de standaard definitie formuleert, “een tocht maken van de ene naar de andere plaats”, een reis moet een ware beleving zijn. Het maakt dat een reiziger geen reiziger meer is, maar mee geëvolueerd is tot een avonturier, een ontdekker, een doener, een levensgenieter!

Diverse gespecialiseerde VvKR reisspecialisten staan je ook op deze beurs graag te woord om al jouw reisvragen te beantwoorden!

De wereld ligt aan onze voeten

De wereld ligt meer dan ooit aan onze voeten om ontdekt te worden, haar mooie natuurlijke schoonheid te delen en te koesteren. Om verder te gaan dan wij ooit geraakt zijn. Om de culturen wereldwijd te leren kennen, kennis te maken met plaatselijke tradities en onszelf te laten onderdompelen in een wereld vol nieuwe smaken en geuren in alle uithoeken van de wereld. Om nieuwe, verborgen of tot voor kort onbereikbare plaatsen te ontdekken. Want we gaan niet meer op vakantie, we vertrekken naar een nieuw avontuur, een beleving, een herinnering.

Ontdek, beleef, geniet!

En laat net daar de expertise van de Vakantie Expo beurs liggen. Het samen op zoek gaan naar een beleving, het voor jou onontdekte, op avontuur naar het ongerepte, het unieke, het exotische en je volledig te laten onderdompelen in wat de wereld altijd verborgen heeft gehouden.

Liefde voor Reizen

Reizen is iets magisch, vind je niet? Het is de kunst van het ontdekken en verkennen van nieuwe plaatsen, culturen en mensen. Voor sommigen is het een hobby, voor anderen is het een levensstijl. Meer dan 450 reisspecialisten van VvKR delen hun liefde voor reizen met jou.

Reizen en op vakantie gaan is niet alleen heel leuk, maar ook heel gezond. Het is een manier om uit onze comfortzone te stappen en nieuwe dingen te ervaren. Dit kan helpen om je lichaam en geest te verjongen door nieuwe ervaringen op te doen en activiteiten te beleven die je nog niet eerder meegemaakt hebt. Het vermindert stress en verbetert je slaapkwaliteit.

Locatie en openingstijden beurs

De Vakantie Expo wordt gehouden van vrijdag 26 t/m zondag 29 januari 2024 in de Antwerp Expo in Antwerpen. De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • vrijdag 26 januari van 10.00 tot 18.00 uur 
  • zaterdag 27 januari van 10.00 tot 18.00 uur 
  • zondag 28 januari van 10.00 tot 18.00 uur 

We hopen je te ontmoeten op deze leuke reisbeurs!  

Website Vakantie Expo voor meer informatie: https://vakantie-expo.be/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \