Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Culinair op reis

Vrijdag 07 september 2018

Eén van de spannendste onderdelen van reizen is vaak het eten, ook op dat vlak valt er vaak zoveel te ontdekken. Eten en reizen gaan hand in hand wat ons betreft.

Smaken verschillen

Zoveel culturen weten het leven te vieren via de smaakpapillen. Soms ervaren we het als een genot en soms zijn de eetgewoontes en smaken van onze reisbestemming juist een uitdaging. Dat maakt reizen natuurlijk zo leuk. 

Vier het leven en proef!

En dan zijn er plaatsen waar we graag naar toe reizen die bekend staan om hun heerlijke keukens, zo bekend dat er speciale culiniare reizen voor worden georganiseerd. Proef bijvoorbeeld in Valencia de echte paella. Nee...niet met vis en zeevruchten maar met kip of konijn. Geniet van een eenvoudige maar overheerlijke pasta in een trattoria in Rome. Proef de beste Malbec in het Argentijnse Mendoza. Eet pasteis de nata op een terras in Lissabon. Geniet van de heerlijkste Thaise curries op de nachtmarkt van Bangkok. Ga een vers frietje met 'belze' mayonaise halen op de markt in Antwerpen. Of ervaar de sensatie van een authentieke Marokkaanse tajine op het Djemaa el Fna-plein in Marrakech. Onvergetelijk en om je vingers bij af te likken.

Nieuwsbrief

Ook zo'n zin om eens iets nieuws en unieks te proeven dit najaar? Kijk dan eens bij één van de ruim 350 VvKR reisspecialisten voor een smaakvol reisrecept. Of bekijk de verschillende ideeën voor Culinaire Stedenreizen in onze nieuwsbrief van deze maand. Bij de reisspecialisten van de VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw allerleukste vakantie. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meld je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \