Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Luxe en bijzondere reizen voor levensgenieters

Maandag 05 november 2018

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk het allerbeste en soms nog een beetje extra,  voor net dat beetje meer comfort. Gewoon, omdat het kan. Een heerlijke luxe vakantie die je zonder zorgen boekt, waarin niets hoeft en alles mag.

Een privé-transfer vanaf de luchthaven zodat je niet hoeft te wachten. Een rondreis langs plekken die jíj wilt zien. Een overnachting in een stijlvol hotel. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat je op zoek bent naar 5 sterren bling bling, maar naar authentieke gastvrijheid, naar een kleinschalig hotel met karakter, naar persoonlijke aandacht. En naar rust, ontspanning en een klein beetje privacy; dat is waar volgens jou luxe om draait vandaag de dag.

Boek daarom je volgende reis eens bij de kenners. Want kleinschaligheid heeft zo zijn voordelen. De reisspecialisten van de VvKR bieden je namelijk die luxe als geen ander. Zij geven je gedegen advies, nemen jou het zoek- en boekproces uit handen en hebben zelf de plekken waar je in alle rust kunt genieten van luxe en comfort voor u geselecteerd. 

Luxe reizen

Een reis waaraan niets ontbreekt, waar je volledig wordt ontzorgt en alleen maar hoeft te genieten van bijzondere locaties en reizen zoals jij dat wilt. Diverse VvKR-resispecialisteen bieden Luxe Reizen aan.

Maatwerk reizen

Soms is luxe iets helemaal doen op je eigen manier, zoals ook een reis laten samenstellen helemaal zoals jij dat wilt: geen massa en precies die dingen dien die jij wilt. De meeste VvKR-reisspecialisten kunnen reizen precies op maat voor je samenstellen. Welke specialisten dat zijn: bekijken het reisthema Maatwerkreizen.

Cruise vakanties

Er zijn diverse soorten cruise vakanties, maar de grote deler is dat je op één plek verblijft en toch onder weg bent. Genieten en reizen zonder haast, de rust van het water, nieuwe plekken zien. Deze VvKR-reisspecialisten bieden de meest uiteenlopende soorten Cruise vakanties.

 

Nieuwsbrief

Dit en nog veel meer mooie en kleinschalige reizen boek je veilig en vertrouwd bij de reisspecialisten van de VvKR. Kijk daarom eens bij één van de ruim 350 VvKR reisspecialisten voor een reis van je leven. Op de pagina Reisthema’s vind je snel een eenvoudig de reisspecialisten voor elk land. 

Bij de reisspecialisten van de VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw allerleukste vakantie. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meld je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \