Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR Online Reisbeurs

 

Met de komst van het nieuwe jaar kijken we positief vooruit. We hebben het volste vertrouwen dat we in 2021weer actief op vakantie mogen en kunnen. Daarom heeft VvKR een initiatief opgestart voor een Online VvKR Reisbeurs, waar diverse VvKR Reisspecialisten hun reisproduct presenteren in de week van 11 januari 2021.

In onderstaand schema kan je zien wanneer de VvKR reisspecialist van jouw keuze de presentatie geeft. Na aanmelding ontvangt je een bevestiging en later, van de VvKR reisspecialist, de inloggegevens van de online bijeenkomst. Deelname is gratis.

Programma Online Reisbeurs

Mis het niet en meld je meteen aan. Je kunt je voor meerdere presentaties opgeven.

Datum Omschrijving Locatie Tijdstip    
donderdag 21 januari Fotografiereizen - Fotoreizen in Nederland, Europa, Amerika, Afrika en Aziƫ Online 19:30 - 20:00 AanmeldenZet in agenda

Wat kan je verwachten van de VvKR Online Reisbeurs?

Voorpret is vaak net zo belangrijk als je reis of vakantie zelf. Geniet tijdens deze VvKR Online Reisbeurs van inspiratie en informatie over jouw bestemming. Droom alvast over jouw ideale reis en doe ideeën op voor je volgende vakantiebestemming.

Hoe werkt het?

Heb je interesse in één (of meer) van de presentaties? Meld je dan aan via de aanmeldknop die achter de presentatie staat. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging van de VvKR. Enkele dagen voor de presentatie ontvang je van de organisatie een mail met de inloggegevens om deel te nemen

Deelname is gratis, je hebt alleen een goede internet verbinding nodig en een laptop, computer, tablet of smartphone om het webinar te kunnen bekijken. Je vragen kan je via de chat stellen.

 

De volgende keer als eerste op de hoogte van een VvKR Online Reisbeurs?

Wil je de volgende keer als eerste een uitnodiging ontvangen voor onze Online Reisbeurzen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.