Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR Online Reisbeurs

Mis jij het reizen ook zo? De reisspecialisten van VvKR kijken positief vooruit. We hebben het volste vertrouwen dat we in 2021 weer veilig en verantwoord op vakantie kunnen en mogen. Reis daarom in de week van 19 april maart alvast rond de wereld en laat je verrassen door de mooiste reispresentaties- en -inspiraties van diverse VvKR-reisspecialisten.

In de week van 19 t/m 25 april organiseert VvKR voor de derde keer de Online VvKR Reisbeurs. Dit is het moment om reisinspiratie op te doen en onze reisspecialisten beter te leren kennen. De kaarten voor deze beurs zijn gratis.

In onderstaand schema kan je zien wanneer de VvKR-reisspecialist van jouw keuze de presentatie geeft. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en later, van de VvKR-reisspecialist, de inloggegevens voor de online beurs.

Programma Online Reisbeurs

Mis het niet en meld je meteen aan. Je kunt je voor meerdere presentaties opgeven. Aanmelden kan tot 18.00 uur de dag voorafgaand aan de beurs. 

Geen evenementen gevonden

Wat kan je verwachten van de VvKR Online Reisbeurs?

Voorpret is vaak net zo belangrijk als je reis of vakantie zelf. Geniet tijdens deze VvKR Online Reisbeurs van inspiratie en informatie over jouw bestemming. Droom alvast over jouw ideale reis en doe ideeën op voor je volgende vakantie.

Meerdere reisspecialisten geven presentaties over hun prachtige bestemmingen.

Deelname is gratis, reserveer dus alvast je gratis ticket.

De presentaties zijn verdeeld over verschillende dagen en tijdstippen, je kan dus alle reispresentaties volgen als je wilt.

 

De volgende keer als eerste op de hoogte van een VvKR Online Reisbeurs?

Wil je de volgende keer als eerste een uitnodiging ontvangen voor onze Online Reisbeurzen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.