Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

360° Explore

Correspondentieadres

360° Explore
Den Aam 4
Lengel
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15042

360° Explore

360° Explore | Adventures & Expeditions organiseert avontuurlijke trektochten, sneeuwwandelreizen, wintertrektochten, expedities, unieke wandelreizen en schitterende huttentrektochten. Wij zijn gediplomeerde UIMLA Int. Mountain Leaders en we verstaan dat reisplezier een kunst is en met passie te maken heeft. En we hebben een droom: reizen houdbaar voor de toekomst organiseren. Dat zorgt ervoor, dat jouw genieten nu al begint!

update 13 april 2019: De persoonlijke zomerreizen TOP 5 van 360° Explore gids Jeffry

1. TE VOET LANGS HET AMMASSALIK FJORD

RUGZAKTREKKING DOOR IMPOSANT GROENLAND, 24 augustus - 7 september 2019

Met recht een droombestemming voor de liefhebber van een rugzaktrekking. Aan de oostkust van Groenland hebben we een vrijwel onbekend gebied gevonden waar we een 9-daagse trekking gaan maken. Vanuit Kuummiut, wat wel het mooiste dorp van Groenland wordt genoemd, zijn we tijdens de gehele trekking op ons zelf aangewezen terwijl we langs imposante fjorden lopen, bivakkeren in machtige gletsjerdalen en uitkijken over de Groenslandse ijskap. Tijdens ons verblijf in Kuummiut slapen we in een eenvoudig huis en maken we kennis met de unieke lokale cultuur. De 360º Explore Hilleberg Expeditietenten geven ons tijdens de trekking beschutting tegen de elementen. Dit wordt een “once in a lifetime experience” in een gebied waar maar zeer weinig mensen komen.

Meer informatie: 360explore.com/ammassalik

2. VAN WOESTIJN NAAR DE TOP VAN NOORD AFRIKA

HIGH ATLAS TRAIL TRAVERSE, 18 mei - 25 mei 2019

Waar trailrunning en een overweldigend landschap samen komen!

Tijdens deze pittige trailrunreis rennen we door het gevarieerde Marokko. Met zijn grote verscheidenheid aan landschappen vormt dit het perfecte decor voor een week lang trail plezier. Vanaf de start in de Agafay woestijn op 500 meter hoogte kunnen we de besneeuwde toppen van de hoge Atlas zien liggen met de 4167 meter hoge Toubkal als hoogste punt. In een week rennen we langs authentieke dorpen, door verlaten dalen, langs inktblauwe meren en kale passen naar het hoogste punt van noord Afrika. Slapen doen we in lokale accommodaties en we genieten hier van de smakelijke gerechten. Een reis voor de geoefende trailrunner.

Meer informatie: 360explore.com/toubkaltrail

3. INNER DOLPO TREK

ONTDEK HET PURE NEPAL, 14 september - 11 oktober 2019

Inner Dolpo, dit verborgen deel van Nepal heeft ons hart gestolen. Deze drieweekse trekking is jouw kans om dit unieke stukje Nepal te beleven. De logistiek en verzorging wordt tijdens deze reis geheel uit handen genomen door ons geweldige lokale team. Samen met onze eigen 360º Explore gids staat niets ons in de weg om dit afgelegen deel diep in de Himalaya in ons op te nemen. We lopen door traditionele dorpen, waar het leven zich gedeeltelijk op de platte daken afspeelt en waar de lokale bevolking in deze tijd van het jaar de oogst van de akkers haalt. We dwalen door verlaten dalen en hoge passen. We bezoeken eeuwenoude kloosters en drinken yak-thee in de tenten waar de handelaren overnachten. Het adembenemende pad langs het knalblauwe Phoksundo meer zul je niet snel vergeten, en ook de rituelen in het imposante Shey klooster zullen in je gedachten blijven resoneren. Deze reis blijft op je netvlies staan en laat je in verwondering achter.

Meer informatie: 360explore.com/dolpo

4. KAUKASUS ONAANGETAST & AUTHENTIEK

TWEE MAGISCHE TREKKINGS IN HET OOSTEN VAN GEORGIË, 15 juni - 28 juni 2019

Dit wordt een onvergetelijke reis naar het onaangetaste berglandschap van Georgië. Tijdens twee unieke trekkingen hopen we gemzen, wilde geiten, edelherten en de zeldzame roofvogels te zien en wellicht zien we zelfs sporen van de bruine beer, grijze wolf of de Euraziatische Lynx. We lopen door uitbundige bloemenweides, door alpine landschappen, langs watervallen en grotten. Deze reis biedt de avontuurlijke wandelaar alles waar zijn of haar hart sneller van gaat kloppen. Tijdens de trekkingen slapen we in onze 360º Explore Hilleberg Expeditietenten en verder maken we gebruik van leuke authentieke accommodaties. Georgië is zeer rijk aan cultuur en we proberen dan ook om hier zo veel mogelijk van op te snuiven. Met alleen maar een dagrugzakje op je rug kun je maximaal genieten van deze onbekende parel. Laat je verrassen en reis mee naar de Kaukasus!

Meer informatie: 360explore.com/kaukasus

5. ERVAAR DE NEDERLANDSE NATUUR ALS NOOIT TEVOREN

MICRO AVONTUUR OP DE VELUWE, 6 september - 7 september 2019

Beleef Nederland tijdens de kortste 360º Explore reis.

Geheel in de stijl van een Micro Avontuur nemen we je mee naar één van de grootste natuurgebieden van Nederland, de Veluwe. In samenwerking met NatuurMonumenten maken we een 24-uurs avontuur en struinen we dwars door dit geweldige stukje Nederland. We maken een simpel bivak midden in de bossen en hopen zwijnen en edelherten te spotten. Wees er snel bij want er mogen maar zes mensen mee!

Meer informatie: 360explore.com/plankenwambuis

Sfeerimpressie

www.360explore.com
‭+31 172 25 53 60‬
basecamp@360explore.com

Terug