Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

360° Explore

Correspondentieadres

360° Explore
Den Aam 4
Lengel
Nederland

360° Explore

Deze tekst bevat één of meerdere links en zal vervallen!

360° Explore | Adventures & Expeditions organiseert avontuurlijke trektochten, sneeuwwandelreizen, wintertrektochten, expedities, unieke wandelreizen en schitterende huttentrektochten. Wij zijn gediplomeerde UIMLA Int. Mountain Leaders en we verstaan dat reisplezier een kunst is en met passie te maken heeft. En we hebben een droom: reizen houdbaar voor de toekomst organiseren. Dat zorgt ervoor, dat jouw genieten nu al begint!

update 13 april 2019: De persoonlijke zomerreizen TOP 5 van 360° Explore gids Jeffry

1. TE VOET LANGS HET AMMASSALIK FJORD

RUGZAKTREKKING DOOR IMPOSANT GROENLAND, 24 augustus - 7 september 2019

Met recht een droombestemming voor de liefhebber van een rugzaktrekking. Aan de oostkust van Groenland hebben we een vrijwel onbekend gebied gevonden waar we een 9-daagse trekking gaan maken. Vanuit Kuummiut, wat wel het mooiste dorp van Groenland wordt genoemd, zijn we tijdens de gehele trekking op ons zelf aangewezen terwijl we langs imposante fjorden lopen, bivakkeren in machtige gletsjerdalen en uitkijken over de Groenslandse ijskap. Tijdens ons verblijf in Kuummiut slapen we in een eenvoudig huis en maken we kennis met de unieke lokale cultuur. De 360º Explore Hilleberg Expeditietenten geven ons tijdens de trekking beschutting tegen de elementen. Dit wordt een “once in a lifetime experience” in een gebied waar maar zeer weinig mensen komen.

Meer informatie: 360explore.com/ammassalik

2. VAN WOESTIJN NAAR DE TOP VAN NOORD AFRIKA

HIGH ATLAS TRAIL TRAVERSE, 18 mei - 25 mei 2019

Waar trailrunning en een overweldigend landschap samen komen!

Tijdens deze pittige trailrunreis rennen we door het gevarieerde Marokko. Met zijn grote verscheidenheid aan landschappen vormt dit het perfecte decor voor een week lang trail plezier. Vanaf de start in de Agafay woestijn op 500 meter hoogte kunnen we de besneeuwde toppen van de hoge Atlas zien liggen met de 4167 meter hoge Toubkal als hoogste...

Sfeerimpressie


Terug