Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Aarts Wandelreizen


Correspondentieadres

Aarts Wandelreizen
Waterhoenweide 16
IJsselstein
Nederland

www.aartswandelreizen.nl
(030-) 2343386 /06 - 2052
info@aartswandelreizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12041

Aarts Wandelreizen

Wandelen van een trektocht of vanuit een vaste verblijfplaats. Onze wandelreizen voeren u door het natuurlijke en mooie landschap van vooral Portugal en Noordwest- en Zuid Spanje en het nog onbekende kleine Griekse eiland Kythira, gelegen ten zuiden van de Peloponnesos en ten noordwesten van Kreta en sinds kort Turkije en de Azoren.

Wandelen over de Via Algarviana door de Algarve

De Via Algarviana is een schitterende wandelroute en een absolute aanrader voor de doorgewinterde wandelaar. Deze 300 km lange wandelroute loopt van Alcoutim in het oosten, gelegen aan de grensrivier de Guadiana, tot het uiterste zuidwestelijke puntje van Portugal: Cabo de Sao Vicente, tevens de meest westelijke punt van het Europese continent. 

Rota Vicentina

In de zomer van 2012 is in de Alentejo in Portugal een nieuwe wandelroute geopend: de 310 kilometer lange ´Rota Vicentina´ in Portugal. We bieden daar een vijftal programma´s aan;

Caminho Portuques, Vanuit Porto, Ponte de Lima of Valenca do Minho naar Santiago de Compostela

Een 8-, 10- of 13-daagse individuele bedevaartstocht over de Caminho de Santiago, ook wel bekend als de 'Caminho Portugues'. Dit is de Portugese variant van de bekende pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. In plaats van overnachtingen in eenvoudige onderkomens, zoals dat gebruikelijk is bij een pelgrimstocht, zijn de onderkomens allemaal bij middenklasse accomodaties. Daarnaast bieden wij sinds kort een Kustroute van 10 of 15 dagen naar Santiago de Compostela aan.

Tot slot nog een tweetal programma’s in Andelusie en een in Griekenland en Turkijke.

Gaat u mee?

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \