Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Active Adventure


Correspondentieadres

Active Adventure
Binkhorstlaan 36 – M3.20
Den Haag
Nederland

www.activeadventure.nl
(070) 3853827
info@activeadventure.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12058

Active Adventure

Active Adventure organiseert wintersportreizen voor groepen vanaf 15 personen op maat. Wij nemen hierbij de volledige organisatie uit handen, zodat jij onbezorgd kan genieten met jouw vriendengroep, bedrijf of vereniging. Onze bestemmingen liggen voornamelijk in Oostenrijk en Frankrijk. Vergeet hierbij niet de bestemming Winterberg. In Winterberg komen wij in de winter bijna dagelijks met groepen voor het complete wintersportgevoel..

Naast de maatwerkreizen naar Oostenrijk en Frankrijk organiseren wij ook een aantal wintersportreizen waar je op in kan schrijven. Wij noemen dit onze Special reizen. Denk hierbij aan het openingsweekend in Val Thorens (Winterstarter) en de afsluiting van het skiseizoen: Dutchweek in Val Thorens. In het winterseizoen volgen er nog meer reizen waar jij individueel of met een groep op in kan schrijven.

In de zomerperiode organiseren wij schoolkampen op Texel en schoolreizen door heel Nederland. Verblijf in een groepsaccommodatie op basis van vollededige verzorging of zelfverzorging. Ook het programma kunnen wij voor jouw groep organiseren. Bij schoolreizen in Nederland kun je denken aan de parken als: Duinrell, Drievliet, Walibi. Een bus regelen wij er natuurlijk bij.

Bij al onze reizen gaan wij uit van het vervoer per luxe touringcar. Door ons landelijk dekkend netwerk weten wij voor iedere (doel)groep en groepsgrootte de juiste touringcar(s) te vinden. Ons netwerk is zelfs naar het buitenland toe uitgebreid en hebben wij een eigen lijndienst in de winterperiode naar Frankrijk en Oostenrijk. Deze rijdt onder de naam: Winterliner. Vertrek op iedere vrijdag naar de Alpen. Ook voor de mini-ski.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \