Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Aeterna Reizen


Correspondentieadres

Aeterna Reizen
Boylestraat 11 h
Amsterdam
Nederland

www.aeternareizen.nl
0615508261
info@aeternareizen.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 22064

Aeterna Reizen

Aeterna Reizen is een reisorganisatie die zowel culturele groepsreizen als reizen op maat aanbiedt naar bestemmingen van de Klassieke Wereld van de Grieken, Etrusken en de Romeinen, van wie nog vele sporen in onze huidige maatschappij zichtbaar zijn. De naam Aeterna Reizen verwijst naar Roma Aeterna, de Eeuwige Stad. Een titel die Rome, zoveel eeuwen na haar mythische stichting in 753 voor Christus, nog met trots draagt. 

Aeterna Reizen heeft een voorliefde voor Rome, maar er zijn nog vele andere bestemmingen van de Klassieke Wereld, die de moeite van het bezoeken waard zijn. Denk hierbij aan het Verenigd Koninkrijk (o.a. Hadrian’s Wall, Bath en het British Museum), Sicilië (o.a. Taormina en Syracuse) maar ook aan Frankrijk/Duitsland (o.a. Autun, Alesia, Bibracte en Trier).

Houd ons actuele aanbod van culturele groepsreizen, begeleid door academische geschoolde reisleiders, in de gaten op de website. Maar voor een maatwerk aanvraag ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Het behoud van onze natuur vinden wij enorm belangrijk. Daarom reizen wij bij voorkeur per trein en bus om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Wij hopen je binnenkort op één van onze reizen te mogen begeleiden.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \