Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Africa Wildlife Safaris


Correspondentieadres

Africa Wildlife Safaris
Commissaris Jasweg 27
Hoek van Holland
Nederland

www.africawildlifesafaris.nl
0636536229
info@africawildlifesafaris.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 17039

Africa Wildlife Safaris

Iedere reiziger een passende safari.

Door jouw wensen en onze ervaring samen te voegen, stellen we een boeiende en onvergetelijke safari voor je samen, veelal in kleinschalige accommodaties. We besparen je veel uitzoekwerk, ontzorgen en infomeren je. We doen dit op een persoonlijke en heldere manier. Je ontvangt advies en informatie over: je safari natuurlijk, je paklijst, inentingen, hygiëne en veiligheid. Kwaliteit, zekerheid en ontspannen genieten staan centraal tijdens je gevarieerde safari.

Naast individuele (maatwerk) reizen organiseren we groepssafari's: uitstekende en avontuurlijke safari's. Samengesteld op basis van ervaring, met veel variatie en een prima intensiteit. Hier zijn zowel het programma als de data van te voren vastgesteld. Omdat de groepsgrootte in principe van 6 tot 12 personen gaat, is de prijs lager dan van een maatwerksafari.

De derde variant zijn fotosafari's. De grote variatie aan wild, de prachtige landschappen, de onverwachte situaties, de kleurenpracht en natuurlijk fotohides, wat een geweldige uitdaging om vast te leggen! Er gaat altijd een lokale ervaren fotograaf mee. Op dit moment organiseren we fotoreizen naar Botswana, Zambia, Zuid-Afrika en Namibie.

Onze vierde variant zijn Specials. Reizen op basis van een thema: grote trek/crossings, berggorilla's, luipaard-experience. Prima basis voor individueel maatwerk.

Welke variant je ook kiest wij zorgen ervoor dat jouw beelden, jouw ideeen van een safari omgezet worden in een concrete reis die daar zo veel als mogelijk aan voldoet.

Africa Wildlife Safaris: hier begint je avontuur!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \