Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Africa Wildlife Safaris

Correspondentieadres

Africa Wildlife Safaris
Commissaris Jasweg 27
Hoek van Holland
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17039

Africa Wildlife Safaris

Africa Wildlife Safaris: Professioneel en gepassioneerd maatwerk!

Een safari is een fantastisch avontuur dat je je leven lang niet vergeet. Door jouw wensen en onze expertise samen te voegen bespaar je veel uitzoekwerk, word je ontzorgd en organiseren we een bijzondere maatwerksafari vol verrassingen voor je. Wij adviseren je graag hoe je de reis optimaal kunt beleven en goed voorbereid, met een gratis fotoworkshop, geniet van alle spectaculaire landschappen en grote variatie aan wildlife: ongerept, ruig en puur. Je geniet van een onvergetelijk avontuur met een optimale (natuur)beleving en speciale ontmoetingen.

Naast maatwerk organiseren we fotosafari's. De grote variatie aan wild, de prachtige landschappen, de onverwachte situaties, de kleurenpracht en dat allemaal proberen zo goed en mooi mogelijk vast te leggen…, wat een geweldige uitdaging! Dat gevoel, die passie, heerlijk om te delen met andere fotografen! Met gelijkgestemden op reis om al die indrukken vast te leggen. Een gedegen voorbereiding, inclusief gratis fotoworkshop, en een ervaren fotograaf mee op safari. Een unieke gelegenheid om met liefhebbers op pad te gaan en te genieten van de (foto)uitdagingen en bijzondere ontmoetingen.Wij kiezen er bewust voor om met een klein gezelschap gelijkgestemden op safari te gaan. Dan is er begrip om samen te wachten voor een goed ´shot´ en kunnen ervaringen worden gedeeld. De gidsen zijn gewend om met fotografen te werken, ze kennen de mooie plekken en weten het wild op te sporen.


Africa Wildlife Safaris: hier begint je avontuur!

Bestemmingen

Africa Wildlife Safaris is specialist in twee bestemmingen: Tanzania en Uganda. 
Dit zijn de landen waarbij wij met een gerust hart kunnen zeggen dat we uitgebreide en diepgaande kennis hebben van het land, de parken en de dieren. We reizen daar al jarenlang. En daarnaast hebben we in die landen een uitstekende, betrouwbare, lokale partner die de gemaakte afspraken vakkundig en met zorg uitvoert.
Op dit moment zijn we bezig om onze bestemmingen uit te breiden naar Zuid-Afrika, Botswana, Rwanda en Zambia. Zodra we ons ook bij deze bestemmingen een hoog kwaliteitsniveau kunnen garanderen en de met jou te maken afspraken waar kunnen maken, zullen we ze toevoegen aan ons aanbod. 

www.africawildlifesafaris.nl
0636536229
info@africawildlifesafaris.nl

Terug