Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Africa Wildlife Safaris

Correspondentieadres

Africa Wildlife Safaris
Commissaris Jasweg 27
Hoek van Holland
Nederland

Africa Wildlife Safaris

Iedere reiziger een passende safari.

Door jouw wensen en onze ervaring samen te voegen, stellen we een boeiende en onvergetelijke safari voor je samen, veelal in kleinschalige accommodaties. We besparen je veel uitzoekwerk, ontzorgen en infomeren je. We doen dit op een persoonlijke en heldere manier. Je ontvangt advies en informatie over: je safari natuurlijk, je paklijst, inentingen, hygiëne en veiligheid. Kwaliteit, zekerheid en ontspannen genieten staan centraal tijdens je gevarieerde safari.

Naast individuele (maatwerk) reizen organiseren we groepssafari's: uitstekende en avontuurlijke safari's. Samengesteld op basis van ervaring, met veel variatie en een prima intensiteit. Hier zijn zowel het programma als de data van te voren vastgesteld. Omdat de groepsgrootte in principe tot 6 personen gaat, is de prijs lager dan van een maatwerksafari.

De derde variant zijn fotosafari's. De grote variatie aan wild, de prachtige landschappen, de onverwachte situaties, de kleurenpracht, wat een geweldige uitdaging om vast te leggen! Wij kiezen er bewust voor om met een klein gezelschap gelijkgestemden op safari te gaan of zelfs individueel. Er gaat altijd een lokale ervaren fotograaf mee. Op dit moment organiseren we fotoreizen naar Botswana, Zambia, Zuid-Afrika en Namibie.

Onze vierde variant zijn Specials. Reizen op basis van een thema: grote trek/crossings, berggorilla's, luipaard-experience. Prima basis voor individueel maatwerk.

Voor alle reizen geldt: Als unieke extra ontvang je een gratis fotoworkshop.

Africa Wildlife Safaris: hier begint je avontuur!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug