Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

African Travels

Correspondentieadres

African Travels
Havenstraat 180
Bussum
Nederland

African Travels

Meer dan 30 jaar in Afrika
Naast het feit dat we African natives zijn, hebben we ook meer dan 30 jaar reis- en werkervaring binnen de toeristenindustrie van Afrika. We sell what we have lived. Zowel in het budget segment als de ultieme luxe bestemmingen. We kunnen inspelen op elke behoefte!
Bij African Travels verkopen we geen one size fits all! Als Afrika specialist beschikken we over een gigantische database aan reizen die niet allemaal op onze website vermeld staan. We creëren reizen om te inspireren en willen dat je Afrika leert kennen op een manier die bij je past. We geloven in de persoonlijke benadering. We investeren tijd om je als reiziger te leren kennen, zodat we de reis van je leven kunnen ontwerpen!

Internationale (kleine) groepsreizen
African Travels is dé groepsreisspecialist van Afrika
Het reizen in een groep is de voordeligste manier om Afrika te ontdekken en bovendien de duurzaamste manier van reizen. Kenmerkend is het vervoersmiddel, voornamelijk een overland safari truck. Een omgebouwde vrachtwagen die zelfs over moeilijk begaanbare wegen kan rijden daar waar een normale auto het zou begeven. Vanuit de hoge safari truck heb je een prachtig uitzicht over het Afrikaanse landschap, zeker de beste om het Afrikaanse continent te verkennen.
De groepsreizen zijn er als kampeer- of accommodatievariant. Je reist in een internationale groep onder begeleiding van een Engelstalige reisleider.

Op africantravels.com staan meer dan 100 verschillende groepsreizen variërend van 3 tot 75 dagen! We bieden...

Sfeerimpressie


Terug