Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

African Travels

Correspondentieadres

African Travels
Havenstraat 180
Bussum
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13051

African Travels

Meer dan 30 jaar in Afrika
Naast het feit dat we African natives zijn, hebben we ook meer dan 30 jaar reis- en werkervaring binnen de toeristenindustrie van Afrika. We sell what we have lived. Zowel in het budget segment als de ultieme luxe bestemmingen. We kunnen inspelen op elke behoefte!
Bij African Travels verkopen we geen one size fits all! Als Afrika specialist beschikken we over een gigantische database aan reizen die niet allemaal op onze website vermeld staan. We creëren reizen om te inspireren en willen dat je Afrika leert kennen op een manier die bij je past. We geloven in de persoonlijke benadering. We investeren tijd om je als reiziger te leren kennen, zodat we de reis van je leven kunnen ontwerpen!

Internationale (kleine) groepsreizen
African Travels is dé groepsreisspecialist van Afrika
Het reizen in een groep is de voordeligste manier om Afrika te ontdekken en bovendien de duurzaamste manier van reizen. Kenmerkend is het vervoersmiddel, voornamelijk een overland safari truck. Een omgebouwde vrachtwagen die zelfs over moeilijk begaanbare wegen kan rijden daar waar een normale auto het zou begeven. Vanuit de hoge safari truck heb je een prachtig uitzicht over het Afrikaanse landschap, zeker de beste om het Afrikaanse continent te verkennen.
De groepsreizen zijn er als kampeer- of accommodatievariant. Je reist in een internationale groep onder begeleiding van een Engelstalige reisleider.

Op africantravels.com staan meer dan 100 verschillende groepsreizen variërend van 3 tot 75 dagen! We bieden kleine en grote groepsreizen aan, kampeer- of accommodatiereizen. Bij ons stoppen we niet iedereen in dezelfde groep. Wij vinden het belangrijk dat je aansluiting vindt bij de groep en de dagactiviteiten. De ene reis is extreem low budget, de andere heeft meer comfort. Familiegroepsreizen, jongerenreizen of reizen die geschikt zijn voor alleenreizenden. Vertel ons je wensen en wij adviseren welke reis het beste bij je past binnen jouw budget!
Bestemming van onze groepsreizen zijn: Botswana; Kenia; Malawi; Mozambique; Namibië; Oeganda; Rwanda; Tanzania; Zambia; Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Privé reizen door Afrika
Maatwerkreizen naar de mooiste bestemmingen
Wij vinden niets leuker dan een reis op maat te maken. Heb je een duidelijke reisroute in gedachten of zit je gebonden aan een specifiek budget? Neem dan contact met ons op en wij stellen een reis samen geheel volgens jouw wensen. Het voordeel van een privé safari is dat je dagelijks kunt vertrekken en een eigen Engelstalige chauffeur/gids en voertuig tot je beschikking hebt.
Wil je meer activiteiten in het programma, een markt bezoeken of met de lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodge managers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, zoals een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken.
Liever een klassieke safari? Ook die vind je in ons reisaanbod. Ze zijn nog altijd het populairst.
Bestemming van onze maatwerkreizen zijn: Botswana; Kenia; Malawi; Mauritius; Mozambique; Namibië; Oeganda; Rwanda; Seychellen; Tanzania; Zambia; Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Individuele rondreizen
Zelfstandig door Afrika reizen? Ook dat kan!
Voor een individuele rondreis door Zuid-Afrika stippelen we een prachtige fly drive route uit waarbij je overnacht in kleinschalige guest houses en lodges.
Voor een individuele route door Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique of Zambia is een 4x4 een vereiste. Mogelijkheden genoeg! Een volledig uitgestippelde kampeerreis waarbij je op het dak van de auto slaapt, een lodgereis of combinatie, alles is mogelijk! Mogelijke start en eindpunten zijn Kaapstad, Windhoek, Maun, Victoria Falls, Maputo, Kasane of Johannesburg. Kijk op onze website voor onze voorbeeldroutes!
Bestemming van onze individuele rondreizen zijn: Botswana; Mozambique; Namibië; Zambia; Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Sfeerimpressie

www.africantravels.com
085-4018272
info@africantravels.com

Terug