Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

African Travels

Correspondentieadres

African Travels

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13051

African Travels

African Travels is een Social Enterprise en heeft als doel reizen aan te bieden die verantwoord zijn. Wij geloven sterk in maatschappelijk verantwoord reizen en stimuleren onze klanten om hetzelfde te doen door het verkleinen van de impact van je reis op de mens, natuur en milieu van jouw bestemming. Bij African Travels kun je groepsrondreizen, privé safari´s en vrijwilligerswerk boeken.

Groepsrondreizen in Afrika

Een rondreis over land met een groep wordt in Afrika ook wel Overlanding genoemd. Overlanding kan worden omschreven als zelfstandige avontuurlijke reizen naar verre bestemmingen waar de reis het primaire doel is. Kenmerkend is het vervoersmiddel, voornamelijk een overland safari truck. Een omgebouwde vrachtwagen die zelfs over moeilijke begaanbare wegen kan rijden daar waar een normale auto het zou begeven. Vanuit de hoge safari truck heb je een prachtig uitzicht over het Afrikaanse landschap, zeker de beste manier om het Afrikaanse continent te verkennen. De belangrijkste vorm van accommodatie is kamperen, vaak ga je voor langere tijd op reis (van een paar weken tot een aantal maanden) en doorkruis je meerdere Afrikaanse landen. Hoewel een expeditie wordt gedefinieerd als een reis met een doel, is het doel van overlanding de reis. Je reist in een internationale groep onder begeleiding van een Engelstalige reisleider. 

Bestemming van onze groepsreizen zijn: Botswana; Kenia; Malawi; Mozambique; Namibië; Oeganda; Rwanda; Tanzania; Zambia; Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Privé reizen door Afrika

Wij vinden niets leuker dan een reis op maat te maken. Heb je een duidelijke reisroute in gedachten of zit je gebonden aan een specifiek budget? Neem dan contact met ons op en wij stellen een reis samen geheel volgens jouw wensen. Het voordeel van een privé safari is dat je dagelijks kunt vertrekken en een eigen Engelstalige chauffeur/gids en voertuig tot je beschikking hebt. Je kunt je voorkeur uitspreken voor accommodatie, dieren, land en gebied.

Bestemming van onze maatwerkreizen zijn: Botswana; Kenia; Malawi; Mozambique; Namibië; Oeganda; Rwanda; Tanzania; Zambia; Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Vrijwilligerswerk in Afrika

African Travels biedt betaalbare en met zorg uitgekozen vrijwilligerswerk projecten en programma’s aan in Zuid-Afrika, Tanzania, Zimbabwe en meer. Onze programma´s variëren van het werken met kinderen, maatschappelijk werk, sport en spel, wildlife en onderwijsprojecten. Wij doen ons best om eerlijke prijzen en duidelijke informatie aan te bieden , zodat je weet wat je te verwachten staat en welke ervaring je kunt opdoen.

Bestemming van onze vrijwilligersprojecten zijn: Malawi; Oeganda; Tanzania; Zimbabwe en Zuid-Afrika.

www.africantravels.com
085-4018272
info@africantravels.com

Terug