Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Agro Natura


Correspondentieadres

Agro Natura
Hoge Tilweg 47
Boerakker
Nederland

agronatura.nl
085-7853820
info@agronatura.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11001

Agro Natura

Agro Natura ontwikkelt kleinschalige, en uitdagende natuurvakanties in Polen, Noorwegen en Engeland.

U kunt kiezen voor wandelen, fietsen, kanoën, vogelen en sneeuwwandelen; als groepsreis of individuele reis.

We overnachten veelal bij lokale bewoners of in een gezellig vakantiehuis.

Agro Natura reist nooit per vliegtuig.

Noordoostpolenspecialist

Agro Natura komt al 30 jaar in Noordoost Polen, dat bekend staat om zijn uitgestrekte en ongerepte natuur, met ongekende flora en fauna. U vindt hier de Biebrzamoerassen, het Mazurische merengebied en het oerbos van Bialowieza. Het is een paradijs voor vogelaars, planten- en vlinderliefhebbers en algemene natuurgenieters.

We organiseren in Noordoost Polen vogelreizen, wandelreizen, fietsvakanties en kanovakanties.

Vogelreizen

Agro Natura organiseert al jaren vogelreizen in Polen. Daarnaast kunt u ook op vogelreis naar Zweden (Falsterbo), Engeland/Schotland (Farne Islands, Bass Rock, Lindisfarne, Cheviot Hills), Spanje (Pyreneeën en Monegros), Hongarije (Bukk, Tisza en Hortobagy), Roemenië (Donau-delta) en Frankrijk(Camargue).

Winterreizen Noorwegen

Dagen sneeuwwandelen of langlaufen in het ongerepte sneeuwlandschap van de Hardangervidda in Noorwegen. In deze prachtige sneeuwwoestijn boven de boomgrens, organiseert Agro Natura elke winter pittige zwerftochten voor kleine groepen.

Daarnaast is er een minder intensieve sneeuwwandelreis, waarbij we vanuit een Noorse hytte afwisselende dagtochten maken.

Wandelreizen Engeland

We wandelen met een klein groepje de Coast to Coast Walk. Niet in één keer, maar opgesplitst in drie mooie etappes van een week, Lake District, Yorkshire Dales, North York Moors.

Ook hebben we een mooie wandelreis aan de grens met Schotland. We volgen de Cuthbert’s Way, van Melrose in de binnenlanden, naar Holy Island aan de kust.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \