Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Alegria Yogavakanties Portugal


Correspondentieadres

Alegria Yogavakanties Portugal
Ridderkampstraat 38
Zevenaar
Nederland

www.alegriayogavakanties.nl
0636148364
info@alegriayogavakanties.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20059

Alegria Yogavakanties Portugal

Kleinschalige yogavakanties Oost-Algarve

Het oosten van de Algarve is nog rustig en authentiek en daarom is dit zonnigste deel van Portugal ideaal voor een ontspannen yogavakantie. Je vindt er brede zandstranden, heuvelachtige achterlanden en mooie dorpjes.

Bij Alegria yogavakanties is alles compleet verzorgd; ook de luchthaventransfers vanaf Faro. In een groep van maximaal zeven deelnemers verblijf je dicht bij zee in een vrijstaande villa. Voor extra privacy kun je een eenpersoonskamer boeken.

Yoga is voor iedereen
Is yoga nieuw voor je of heb je weinig ervaring? Voel je dan ook van harte welkom. De (nederlandstalige) yogalessen zijn afwisselend en voor elk niveau. Zowel ‘s morgens als aan het einde van de middag sta je op de mat voor een yogales. De lessen vinden in de mooie tuin plaats, op het strand of in de sfeervolle binnenruimte. Verder sluit je twee avonden af met Yoga Nidra; een diepe en effectieve ontspanningstechniek.  

Programma yogavakanties
Drie keer per dag staan de gezonde maaltijden voor je klaar zonder vlees maar met af en toe vis en kun je onbeperkt thee, water en koffie pakken. Een ontspanningsmassage van een half uur is ook inbegrepen in het pakket.

Om ook wat van de schilderachtige omgeving te zien, ga je met elkaar op pad voor een stiltewandeling in de natuur. Het tweede uitstapje is een bezoek aan de charmante stad Tavira, waar het bruist van de terrasjes, oude gebouwen en mooie winkels. Verder bieden wij 2x per week een strandshuttle!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \