Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

America s Tent Lodges

Correspondentieadres

America s Tent Lodges
Brahmsstraat 4
Zevenaar
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15002

America s Tent Lodges

America´s Tent Lodges verhuurt comfortabel ingerichte tenten in het zuidwesten van de USA. U kunt eenvoudig overnachtingen in een van onze tenten inpassen in uw zelf georganiseerde reizen. Zo voegt u een unieke ervaring toe aan uw reis. Tevens kunnen wij uw complete reis naar de VS verzorgen, dit is bij ons altijd 100% maatwerk. Niet duurder, wel persoonlijker. Onder de naam America's Exclusive maken we ook reizen naar delen van Amerika en Canada waar onze tent lodges niet staan.

Een unieke Amerika ervaring

Wij bieden overnachtingen in comfortabel ingerichte tenten in het zuidwesten van de VS. Op zorgvuldig geselecteerde campings in Californië, Utah en Arizona, staan onze 4-, 5- en 6-persoons Tent Lodges. De zeer ruime tent lodges zijn ingericht met o.a. bedden, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, borden, pannen en bestek, een barbeque en een uitstekende tuinset om uit te rusten na een drukke dag. 
 
U kunt enkele nachten bij ons boeken, maar op verzoek maken we een reisplan op maat. Een reisroute  inclusief vliegtickets, autohuur, tentovernachtingen en hotels.  U reist met een huurauto en verblijft in onze tent lodges of in hotels waar gewenst of noodzakelijk.   Dit reisplan wordt uiteraard volledig gebaseerd op uw wensen. 

Kortom: als u van het buitenleven en van kamperen houdt, maar wel prijs stelt op een goed bed; als u ’s avonds van rust en sterren wilt genieten, maar wel vanuit een lekkere stoel, dan kan America’s Tent Lodges een unieke reis voor u verzorgen.

Kampvuur in plaats van Airco

Een reis naar Amerika is een bijzondere reis. U wilt veel meemaken, liefst alles zien en doen. Op uw reis  verblijft u in hotels, in motels, misschien in een resort of zelfs op een ranch. Waarom dan niet een paar dagen in een tent?

Op campings in het zuidwesten van de VS hebben wij onze ruime en volledig ingerichte tent lodges staan. U kunt deze per nacht huren en toevoegen aan uw zelf georganiseerde reis. Zo doorbreekt u de aaneenschakeling van hotelkamers, van de ene airco en tv naar de volgende. 
Op de camping ontmoet u Amerikanen die zelf op vakantie zijn. En natuurlijk alle nationaliteiten die net als u een rondreis maken. Iets wat in hotels meestal niet lukt. ´s Avonds niet naar de TV zitten kijken, maar onder een spectaculaire sterrenhemel rond een kampvuur scharen, dat is de unieke toevoeging aan uw vakantie die wij u bieden.

U kunt ook gebruik maken van onze grote kennis van de VS en vragen om uw complete reis voor u te organiseren. 

www.americastentlodges.nl
0316345819
info@americastentlodges.nl

Terug