Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Het Andere Spanje

Correspondentieadres

Het Andere Spanje
Kraanvogel 102
Breda
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11038

Het Andere Spanje

Het Andere Spanje is dé Spanje Specialist met een ervaring van meer dan dertig jaar. Wij zijn er vooral voor reizigers die de gebaande paden in Spanje eens willen verlaten. Onze klanten houden van bijzondere vakantiehuizen, unieke hotels en van kleine sfeervolle hotels. Onze rondreizen zijn een must voor natuur- en cultuurliefhebbers en volgen het spoor van het rijke erfgoed van Spanje. Veel gevraagd zijn onze maatwerkreizen. Wij 'doen' alleen Spanje en kunnen ons dus daarop concentreren.

Omdat Spanje op slecht 2 à 3 uren vliegen ligt leent het land zich ook uitstekend voor een wat korter bezoek van een week of voor een weekendtrip. In alle gevallen zullen we voor u een verrassende reis samenstellen.

Spanje anders leren kennen

Het Andere Spanje wil u kennis laten maken met de andere kanten van Spanje. Meestal wat verder van de kust vindt u nog het authentieke Spanje, bijzonder cultureel erfgoed, mooie natuurgebieden, veel verschillende feesten en naast het heerlijke klimaat natuurlijk lekker eten en drinken. We hebben een aantal reizen in ons aanbod, maar we stellen graag een op uw wensen afgestemde reis samen. Het gaat immers om uw vakantie!

Boek bij ons uw vakantiehuis

Het Andere Spanje is steeds op zoek naar mooie vakantiewoningen op bijzondere plekken. Vrijwel alle huizen hebben we zelf bezocht en we hebben korte lijnen met de verhuurders. Zo garanderen wij de kwaliteit en heeft u een heerlijke vakantie. U vindt bij ons ook luxe accommodaties, mooie hotels in kastelen, landhuizen en kloosters. Van ons kunt u een gedegen advies verwachten zodat de accommodatie geheel aansluit op uw wensen.
Onze vakantiehuizen vindt u in heel Spanje en vooral in Andalusië, Catalonië, Castillië en León, La Palma en Madrid.
Kijk voor informatie op: www.het-andere-spanje.nl

Semana Santa Reizen

In Spanje een heel belangrijke week: de Semana Santa. Met Het Andere Spanje laten we u deze week op verschillende plaatsen in Spanje beleven zoals bijvoorbeeld in de kleine steden van centraal Andalusië en in Castillië y Leon. Bij de groepsreis kunt u deze week van binnenuit meebeleven. Ook is er gelegenheid om van de rijke Spaanse cultuur te genieten. Kijk ook op www.semanasanta.nl

www.het-andere-spanje.nl
06-23038967
info@anderespanjereizen.nl

Terug