Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

AoniTem Adventures


Correspondentieadres

AoniTem Adventures
Hof van Duivenvoorde 5
Nootdorp
Nederland

Volg onswww.aonitem-adventures.com
+31637173259
info@aonitem-adventures.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 24043

AoniTem Adventures

AoniTem is een reisorganisatie die jou van alle gemakken voorziet. We nodigen je uit om op reis te gaan naar Patagonië, waar je kunt genieten van de rijke cultuur, het lekkere eten, de wijn, en bovenal; de natuur. We zijn gespecialiseerd in het opzetten van luxe ski reizen op maat. Uiteraard wordt er niet alleen geskied, er is ook de mogelijkheid voor excursies in de sneeuw, een roadtrip van de route van de zeven meren(Ruta de Los 7 Lagos), yoga lessen, massages, photoshoots in de sneeuw, etc. 

Er zijn verschillende ski resorts in Argentinië en Chili(op aanvraag) waar er op de pistes maar ook off-piste geskied kan worden. Je kunt ervoor kiezen om skilessen te volgen en je techniek te verbeteren, je door een gids de weg te laten wijzen, of de verse poedersneeuw in te gaan met je persoonlijke berggids. 

AoniTem Adventures is geboren toen Bernardo(Argentijn) en ik, Mila(Nederlandse), als ski instructeurs in Zwitserland werkten en onze cliënten ons vroegen of wij hun ski reis naar Argentinië konden organiseren. Omdat wij al een tijd in Patagonië komen weten wij de beste plekken om te eten, de leukste excursies en kennen we de mooiste vergezichten in de regio. Op die manier kunnen onze cliënten zorgeloos van hun verzorgde reis genieten.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \