Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Artventures Vakanties


Correspondentieadres

Artventures Vakanties
Kanaaldijk 30-1
Waddinxveen
Nederland

www.artventures.nl
06 33308232
annerie@artventures.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19015

Artventures Vakanties

Welkom bij ons in de provincie Somogy, gele­gen in Zuid-West Hongarije en grenzend aan het Balaton­meer. Een gezond klimaat met veel zon-uren.

Centraal gelegen in Koppány-dal natuurpark, met goede uitvalswegen naar uitstapjes voor alle leeftijden. Vermaak, uitgaan, cultuur, spanning en ontspanning.
Vakantie met familie, vrienden, individueel of in een groep. Zoek je rust, of een actieve vakantie? Bij ons, Artventures in Somogyacsa kan het allemaal.

Wij organiseren schildervakanties o.l.v. kunstenares Annerie Mol, fiets- en wandelvakanties met Jean en Frank, yoga-vakanties en visvakanties in de schitterende meren van de provincie Somogy en het Balatonmeer. Bovendien verhuren we onze vakantiehuizen in het Koppányvölgy natuurpark.

Wandelvakanties organiseren we in groepsverband, maar je kunt ook individueel komen wandelen en we hebben 3 compleet verzorgde trektochten beschikbaar, waarbij je elke dag in een ander dorp verblijft. Je bagage wordt elke dag gebracht, dus daar hoef je niet mee te lopen. Unieke weken zijn de combinaties Schilderen en Wandelen. 's-Ochtends gaan we wandelen met één van onze wandelgidsen en smiddags kun je je creativiteit de vrije loop laten en een mooi kunstwerk creëren.

Visvakanties worden ook zowel in groepsverband als individueel geörganiseerd. Wij hebben 6 prachtige visstekken beschikbaar, maar ook kun je de materialen bij ons huren en hebben we uiteraard transport en accommodatie. Hongarije is het ware viswalhalla van zuid-west Europa.

Naast vissen, wandelen en schilderen organiseren we in Hongarije ook MTB-fietsvakanties. Heerlijk crossen op e-MTB's door de bossen van de provincie Somogy. Kijk voor meer informatie op onze website fietseninhongarije.nl.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \