Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Artventures Vakanties

Correspondentieadres

Artventures Vakanties
Kanaaldijk 30-1
Waddinxveen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19015

Artventures Vakanties

Welkom bij ons in de provincie Somogy, gele­gen in Zuid-West Hongarije en grenzend aan het Balaton­meer. Een gezond klimaat met veel zon-uren.

Centraal gelegen in Koppány-dal natuurpark, met goede uitvalswegen naar uitstapjes voor alle leeftijden. Vermaak, uitgaan, cultuur, spanning en ontspanning.
Vakantie met familie, vrienden, individueel of in een groep. Zoek je rust, of een actieve vakantie? Bij ons, Artventures in Somogyacsa kan het allemaal.

Wij organiseren schildervakanties o.l.v. kunstenares Annerie Mol, wandelvakanties, yoga-vakanties en verhuren vakantiehuizen in het Koppányvölgy natuurpark.

Wandelvakanties organiseren we in groepsverband, maar je kunt ook individueel komen wandelen en we hebben 3 compleet verzorgde trektochten beschikbaar, waarbij je elke dag in een ander dorp verblijft. Je bagage wordt elke dag gebracht, dus daar hoef je niet mee te lopen. Unieke weken zijn de combinaties Schilderen en Wandelen. 's-Ochtends gaan we wandelen met één van onze wandelgidsen en smiddags kun je je creativiteit de vrije loop laten en een mooi kunstwerk creëren.

www.artventures.nl
06 33308232
annerie@artventures.nl

Terug